«Українська правда» створить iPhone-додаток

23 Липня 2010
10955
23 Липня 2010
14:40

«Українська правда» створить iPhone-додаток

10955
«Українська правда» створить iPhone-додаток

До кінця літа «Українська правда» запустить додаток для смартфону iPhone. Про це сайту MMR повідомила Олена Притула, головний редактор видання.

 

«Мы збираємося створити додатки до всіх більш-менш популярний дивайсів. Хоча поки що це питання не стільки залучення додаткових відвідувачів, скільки престижу. Маю наді., усе буде готове влітку. І звісно ж, ми будемо пропонувати рекламу у цьому сегменті нашим клієнтам. Щоправда, поки що не бачу підстав очікувати на великі надходження. Усе ще попереду», - зазначила пані Притула.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», свої додатки для iPhone вже мають портал Gloss.ua та канал «24». Нещодавно про запуск аналогічного додатку оголосив «Корреспондент.net».

 

Докладніше про те, як створити інформаційний додаток для нових носіїв та на яку аудиторію і рекламні надходження можна розраховувати, читайте тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10955
Читайте також
01.12.2010 12:30
Сергей Рачинский
, для «Детектор медіа»
1 212
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читаДтч
5030 дн. тому
Подурели все. Мода, наверное. В Украине , конечно же, огромное количество "яблочников", но может лучше было бы сделать сервис для E-Rider`ов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду