«Інтер» назвав українську версію Wipeout «Битва українських міст»

1 Грудня 2009
22288
1 Грудня 2009
11:48

«Інтер» назвав українську версію Wipeout «Битва українських міст»

22288
«Інтер» назвав українську версію Wipeout «Битва українських міст»

Українська версія формату Wipeout компанії Endemol вийде на «Інтері» під назвою «Битва українських міст» («БУМ»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Нагадаємо, «Інтер» придбав цей формат наприкінці листопада 2009 року.

 

За інформацією прес-служби каналу, особливістю української версії Wipeout буде те, що кожен учасник змагатиметься не сам за себе, а за честь свого міста. Участь у програмі візьмуть 26 команд, що представлятимуть обласні центри України. До складу «збірних» увійде по 5 представників: два чоловіки, дві жінки та відома особистість, яка народилась у цьому місті. Зйомки відбудуться у лютому в Аргентині.

 

Також прес-служба «Інтера» повідомляє про відкриття сайту проекту - http://bum.inter.ua/uk/, де подаватиметься вся інформація про проект та кастинги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22288
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду