«Інтер» запустить другий сезон БУМу та новий формат Endemol - «Екстра-екстра-смол» (ХХS)

14 Липня 2010
19872
14 Липня 2010
11:01

«Інтер» запустить другий сезон БУМу та новий формат Endemol - «Екстра-екстра-смол» (ХХS)

19872
«Інтер» запустить другий сезон БУМу та новий формат Endemol - «Екстра-екстра-смол» (ХХS)

 

Телеканал «Інтер» запустить другий сезон проекту Wipeout. Про це повідомляє Media Business Reports з посиланням на власні джерела.

 

За інформацією видання, у проекті змагатимуться не українські міста, а слов'янські країни, тому й назва шоу буде не «Битва українських міст», поки що робоча назва формату -   «Слов'янські битви». Як сказали ТК на каналі «Інтер», поки що остаточна назва проекту не затверджена.

 

Як пише Media Business Reports, швидше за все участь у шоу візьмуть команди України, Білорусії, Чехії та Слваччини.

 

Також видання повідомляє про  те, що «Інтер» готує ще один проект у жанрі obstacle show від компанії Endemol. Це аргентинське розважальне шоу «Екстра-екстра-смол» (ХХS). За умовами формату, три родини змагаються у виконанні хатньої роботи, і родина яка впорається з веденням господарства швидше та краще отримує грошову винагороду. Сам будинок, у якому відбуватиметься змагання, та усі речі в ньому у кілька разів перевищують звичайні розміри. Нагадаємо, за словами директора MRM Ірини Костюк, такі змагальні формати як ХХS, стали трендом останніх телеринків.

 

У прес-службі «Інтера» ТК повідомили, що ці проекти перебувають на стадії підготовки. Більш детально про них йтиметься у інтерв'ю з в.о. виконавчого продюсера телеканалу Христиною Шкабар, яке незабаром з'явиться на  ТК.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19872
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду