«Битву капітанів» дивилися гірше, ніж фінал проекту БУМ

7 Червня 2010
14242
7 Червня 2010
16:44

«Битву капітанів» дивилися гірше, ніж фінал проекту БУМ

14242
«Битву капітанів» дивилися гірше, ніж фінал проекту БУМ

6 червня «Битва капітанів» - заключне змагання проекту «Битва українських міст» мала рейтинг 3,07%, частку 15,76%, аудиторія 18+, «50 тис. +», GFK.

 

Більший інтерес до трансляції  (16:59-18:03) виявили глядачі з маленьких міст.

 

 

Програма

18+

Загальнонаціональна панель

«50 тис. +»

БУМ

«Битва капітанів»

Рейтинг%

Частка%

Рейтинг%

Частка%

3,31

19,17

3,07

15,76

 

«Битва капітанів» проекту БУМ мала нижчі показники ніж фінал програми 30 травня (частка 18,43%). Також показники трансляції не перевершили середні цифри «БУМу»: рейтинг 4,9%, частка 19,76% за комерційною аудиторією каналу.

 

Як повідомляє прес-служба каналу «Інтер», трійку найсильніших капітанів проекту склали лідер донецької команди Іван Розін (вокаліст і лідер гурту Gouache), київської збірної Микола Тищенко ( майстер спорту з дзюдо) і капітан міста Суми Валерій Гончаров (Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики).  Перемогу здобув Валерій Гончаров.

 

Нагадаємо, що у «Битві капітанів» зустрілися на одній дистанції 15 учасників. Серед них  актриса Руслана Писанка, співачка Руслана Лижичко, музиканти Олег Карамазов, Фагот, Олександр Положинський, Іван Розін, модель Ірина Журавська, ресторатор Микола Тищенко, КВНщик Єгор Крутоголов, спортсмени В'ячеслав Узєлков, Валерій Гончаров, Дмитро Нікулін, Юрій Білоног, Олена Садовнича і Яна Оніщенко.

 

Оксана Ситник, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14242
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду