detector.media
29.04.2010 13:32
Грег Сателл очолив дослідницький центр ZenithOptimedia у Туреччині
Грег Сателл очолив дослідницький центр ZenithOptimedia у Туреччині

Грег Сател, який багато років керував маркетингом у видавництві KP Media, очолив новостворений Центр управління знаннями (Knowledge Management Center) агентства ZenithOptimedia у Туреччині.

 

Як повідомив пан Сателл у коментарях «Детектор медіа», очолювана ним структура є центральним ресурсом, що обслуговує кілька пленінгових юнітів агентства (подібно до Cortex в українському Publicis Group), але з дещо іншими акцентами.

 

«Головним чином ми будемо фокусуватися на вивченні поведінки та запитів споживачів, зокрема на Touchpoints - власному інструменті ZenithOptimedia, що вимірює ефективність усіх контактів споживача, від контактів з медіа - ТБ, аутдором тощо, до рекомендацій лікаря та промо у місцях продажу», - зазначив він.

 

Нагадаємо, на початку 2009 року Грега Сателла було призначено co-CEO/CSM (виконавчим співдиректором /начальником відділу продажів та маркетингу) KP Media. Влітку, після закриття та продажу низки друкованих проектів, він пішов з видавництва.

 

ZenithOptimedia - одне из найбільших медіаагентств у світі, 170 офісів якого охоплюють 65 країн. В Україні працює з  1996 року, з 2006-го входить до найбільшої рекламної групи Publicis Groupe Ukraine.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY