Ар’єв просить МВС, СБУ та Генпрокуратуру перевірити інформацію щодо фінансових порушень у газеті «Іменем закону»

31 Березня 2010
15668
31 Березня 2010
17:43

Ар’єв просить МВС, СБУ та Генпрокуратуру перевірити інформацію щодо фінансових порушень у газеті «Іменем закону»

15668
Ар’єв просить МВС, СБУ та Генпрокуратуру перевірити інформацію щодо фінансових порушень у газеті «Іменем закону»

Депутат фракції НУНС Володимир Ар'єв звернувся до міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова з проханням надати йому результати ревізії редакції тижневика «Іменем закону» та притягнути до відповідальності винних осіб. Подібні запити він надіслав також до Генеральної прокуратури, Служби безпеки України та Національної спілки журналістів.

 

Цю перевірку проводило Контрольно-ревізійне управління спільно зі службою внутрішньої безпеки Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю. У депутатському зверненні йдеться про те, що пан Ар'єв отримав інформацію про те, що в результаті перевірки було виявлено порушення вимог Законів України «Про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти» та «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» на загальну суму 7 603,1 тис. грн.

 

За інформацією депутата, на момент проведення перевірки головним редактором тижневика був Дмитро Андрєєв, який на сьогодні є директором Департаменту зв‘язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України.

 

Як повідомив пан Ар'єв у коментарях ТК, до КРУ він не звертався і особисто результатів перевірки не бачив.

 

«Я отримав доповідну записку  і звернувся з проханням перевірити, чи це правда, а  далі вже відповідно до них робити висновки і діяти далі. До КРУ  не звертався, бо якщо перевірка КРУ проводилась, ці документи перебувають у прокуратурі», - сказав він.

 

Сам пан Андрєєв відмовився коментувати цю інформацію «Телекритиці», зазначивши: «Нехай правоохоронні органи перевіряють».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15668
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТСН
5149 дн. тому
28 травня у програмі «ТСН» на каналі «1+1» Святослав Піскун підтвердив, що ГПУ розслідує справу, порушену польськими правоохоронцями проти Володимира Ар’єва і Наталки Фіцич. За його словами, правоохоронці Польщі надіслали вже порушену справу в Україну для проведення розслідування. «Вони чітко виписали, що якщо Україна відмовиться проводити це розслідування, просять повернути для організації розслідування цю справу до польських правоохоронних органів для проведення розслідування. Тому така справа порушена не нами, а нашими колегами з Польщі і ми зобов’язані її розслідувати», - каже Святослав Піскун.
Серьга
5149 дн. тому
Да там просто садить собрались нашего нынешнего редактора Мазуркевича. Так вот они с Андреевым и торгуются, чтоб все спустил на тормозах. Дима! Все знают, что ты прав. Арьевых к ответу!
Закон для всих
5149 дн. тому
Арьев, так чем закончился провоз наркоты, чтобы травить наших детей? За это вообще казнить надо как в нормальных странах. А ВОНО еще и в парламенте сидит.
электор
5149 дн. тому
Да в самообороне одни алкоголики и наркоманы!
Влад
5149 дн. тому
Так колега Арьева самооборонец Луценко командовал в МВД. Чтож молчал 2 года? И не привлек нарушителя? Самооборона в своем стиле- оклеветать, разрушить. Когда созидать начнете. А по наркоте, что Арьев вез через Польшу никто расследовать не будет?
Зорге
5149 дн. тому
Kilot Давно пора Андреева - да на чистую воду Пора! Пора! За всі злодіяння
Kilot
5150 дн. тому
Давно пора Андреева - да на чистую воду
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду