detector.media
31.03.2010 17:43
Ар’єв просить МВС, СБУ та Генпрокуратуру перевірити інформацію щодо фінансових порушень у газеті «Іменем закону»

Депутат фракції НУНС Володимир Ар'єв звернувся до міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова з проханням надати йому результати ревізії редакції тижневика «Іменем закону» та притягнути до відповідальності винних осіб. Подібні запити він надіслав також до Генеральної прокуратури, Служби безпеки України та Національної спілки журналістів.

 

Цю перевірку проводило Контрольно-ревізійне управління спільно зі службою внутрішньої безпеки Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю. У депутатському зверненні йдеться про те, що пан Ар'єв отримав інформацію про те, що в результаті перевірки було виявлено порушення вимог Законів України «Про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти» та «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» на загальну суму 7 603,1 тис. грн.

 

За інформацією депутата, на момент проведення перевірки головним редактором тижневика був Дмитро Андрєєв, який на сьогодні є директором Департаменту зв‘язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України.

 

Як повідомив пан Ар'єв у коментарях ТК, до КРУ він не звертався і особисто результатів перевірки не бачив.

 

«Я отримав доповідну записку  і звернувся з проханням перевірити, чи це правда, а  далі вже відповідно до них робити висновки і діяти далі. До КРУ  не звертався, бо якщо перевірка КРУ проводилась, ці документи перебувають у прокуратурі», - сказав він.

 

Сам пан Андрєєв відмовився коментувати цю інформацію «Телекритиці», зазначивши: «Нехай правоохоронні органи перевіряють».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY