Ще одним заступником гендиректора НТКУ призначено Олександра Пантелеймонова

29 Березня 2010
30313
29 Березня 2010
18:47

Ще одним заступником гендиректора НТКУ призначено Олександра Пантелеймонова

30313
Ще одним заступником гендиректора  НТКУ призначено Олександра Пантелеймонова

Сьогодні о 15:30 генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф представив колективу нових керівників новин - Олександра Пантелеймонова й Оксану Калитюк. Цю інформацію ТК підтвердив Єгор Бенкендорф.

 

«Олександра Пантелеймонова призначено заступником генерального директора з інформаційного та суспільно-політичного мовлення. Наказ про його призначення вже підписано. Наказ щодо Оксани Калитюк поки готується, але її посада називатиметься шеф-редактор і директор ТВО "Новини"», - сказав він ТК.

 

Детальнішу інформацію про плани й розподіл обов'язків нових керівників прес-служба НТКУ надасть завтра.

 

За інформацією джерел ТК на НТКУ, під час представлення колективу новин пообіцяли, що об'єднання ТВО «Новини» з іншими ТВО не відбудеться, що цензури не буде, а буде вільна журналістика, а з приводу обсягів навантаження й розмірів заробітних плат з кожним говоритимуть окремо. Крім того, попередили, що наступного тижня на НТКУ прийде перевірка КРУ.

 

Раніше ТК повідомляла про заплановане призначення Олександра Пантелеймонова заступником генерального директора, а Оксани Калитюк - шеф-редактором новин.

 

«Детектор медіа»

 

На фото - Олександр Пантелеймонов

 

Фото - Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30313
Читайте також
29.03.2010 10:48
Наталія Данькова
35 311
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5142 дн. тому
КРу завжди перевірки робить коли приходить нове керівництво, щоб керівництво знало що ще можна вкрасти.
Лана
5143 дн. тому
КРУ обычно проверяет куда деваются деньги, а не запоздалая ли проверочка?
Виктория
5144 дн. тому
А что за проверка на НТКУ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду