Ігор Федорів іде з посади директора ТВО «Новини» НТКУ

26 Березня 2010
25999
26 Березня 2010
16:45

Ігор Федорів іде з посади директора ТВО «Новини» НТКУ

25999
Ігор Федорів іде з посади директора ТВО «Новини» НТКУ

Ігор Федорів з 1 квітня  залишає посаду директора ТВО «Новини» НТКУ. Цю інформацію він підтвердив ТК особисто.

 

«Ще тиждень тому я прийняв рішення звільнитися з Національної телекомпанії України, про що одразу повідомив нове керівництво. Мене попросили залишитись ще до кінця місяця. Сьогодні про своє рішення я повідомив колектив новин», - розповів він ТК.

 

Щодо своїх подальших планів, то пан Федорів сказав коротко «життя покаже», подякував колективу та відзначив свої досягнення й професіоналізм нових керівників

 

«Вважаю, що на цьому етапі я своє завдання виконав. Я пропрацював на цій землетрусній посаді три з половиною роки. За цей час вдалось зробити багато. Ми змінили обличчя новин, якісно змінили зміст, вивели у вищу лігу програму "Точка зору", зробили кілька виборчих марафонів, які цілком успішно конкурували з аналогічними проектами на комерційних каналах», - пояснив Ігор Федорів причини звільнення.

 

За неофіційною інформацією ТК, новини Першого має очолити Олександр Пантелеймонов, екс-шеф-редактор «Свободи на "Інтері"» (2008 - 2009).

 

Проте генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф відмовився підтвердити цю інформацію «Телекритиці», зауваживши, що офіційне представлення нового керівника новин має відбутися в понеділок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25999
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
raser
5152 дн. тому
Во делаУже выдавили шефа новостей... Каждый день приносит весточки о расширениии свободы слова. Пантедеймонов сделает все как Канавин завещал и папик попросит. за народные денежки народу промоют мозги
44
5152 дн. тому
хіба не спроможний обійняти цю землетрусну посаду пан Олесь Терещенко?
Правдоруб
5152 дн. тому
"...відзначив свої досягнення й професіоналізм нових керівників" Вот это они в НТКУ хорошо умеют! И себя расхвалить (причем, без тени стыда, как павлин, перед теми людьми, которые его как облупленного знают!), и руководство новое "лизнуть" заодно! :-))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду