Володимир Липовий та Валід Арфуш стали заступниками Бенкендорфа

23 Березня 2010
24547
23 Березня 2010
11:43

Володимир Липовий та Валід Арфуш стали заступниками Бенкендорфа

24547
Володимир Липовий та Валід Арфуш стали заступниками Бенкендорфа

Володимир Липовий та Валід Арфуш призначені заступниками генерального директора Національної телекомпанії. Про це ТК повідомив керівник НТКУ Єгор Бенкендорф

 

 За його словами, Володимир Липовий, який раніше працював продюсером програм на телеканалі «Інтер» та виконавчим  продюсером НТН, на НТКУ займатиметься питаннями виробництва.

 

Як вже повідомляла ТК, наказ щодо призначення заступником генерального директора Валіда Арфуша був підготовлений ще минулого тижня, але про те, що його підписано, оголосили щойно.

 

Валід Арфуш працював на радіо («Супернова»), де він був власником та управляв бізнесом,  і телебаченні (ТЕТ). Генеральним продюсером телеканалу ТЕТ його було призначено 21 серпня 2007-го року, а 23 серпня прес-служба ТЕТу спростувала власне ж повідомлення про призначення Арфуша. Від публічних коментарів щодо цієї історії Арфуш тоді утримався.

 

 Нагадаємо, минулого тижня віце-президентом з фінансових питань був призначений Артем Денисов. Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі НТКУ,  посади віце-президентів телекомпанії перейменовані у заступників генерального директора.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24547
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зоя Блошко
5136 дн. тому
Расизм - это плохо, но когда кум куме сват, да еще и какой-то бедуин, то становиться вообще смешно. У нас люди приходят к власти чтоб не сделать что-то, а порушить и расграбить. А народ в этом им помагает. Скоро Сандей с Арфушем споються, свою черножопую новую секту организуют, и вот тогда будет реально весело. Украину или грабят или позорят.
Masya
5150 дн. тому
Як все ж таки добре, що приходить нове начальство. незабаром воно приведе секретарок. Ті - своїх хрещених. Правда, Арфуша вже кума Ганна привела. Тому все це дуже передбачувано. НТКУ це вже проходило не раз. От тільки якості ТВ продукту чомусь не було. Так всі ці брати, свати, секретарки і радниці осідають борт Титаніка, як равлики. Скоро вся ця махіна піде... на ліквідацію. Досі на НТКУ було вісім віцеків. зараз буде 11! заступників. Може хтось запропонує нову структуру виробництва. всі заінтриговані! Одне знаю, Женя Каленський буде керувати охороною... грошових потоків від Артема Денисова. Уже в кайф!
Bob
5150 дн. тому
присоединяюсь к поздравлениям Липового ! Вова , удачи на новом месте !
КолодуБ
5150 дн. тому
Вова, искренне поздравляю!!))))
Слава
5150 дн. тому
Вова, поздравляю!!!
Михасьо
5150 дн. тому
АРФУШ CENSORED!!! КУДА ТЫ ДЕЛ БАБЛО ОТ СМС ПО ЕВРОВИДЕНИЮ ?... ЛЮДИ ВЫБИРАЛИ КОНКРЕТНУЮ ПЕСНЮ !!! АРФУШ !!! ОТТАЙ ЛЮДЯМ ДЕНЬГИ, CENSORED !!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду