На Першому національному відновлює вихід програма «Книга.UA»

25 Березня 2010
21417
25 Березня 2010
11:39

На Першому національному відновлює вихід програма «Книга.UA»

21417
На Першому національному відновлює вихід програма «Книга.UA»

Починаючи з 27 березня 2010 року, програма «Книга.UA» знову виходитиме на Першому національному. Про це йдеться на сайті телеканалу. Перерва у виходах тривала 4 місяці.

 

«Книга.UA» - це програма про українську книгу та книговидання, виходить з 1 вересня 2007 року. Її ведучою та керівником є Марина Бондаренко.

 

«Впродовж останніх чотирьох місяців ми були поза ефіром, але не поза літературним життям, -  розповідає Марина Бондаренко. - Перший випуск програми буде надзвичайно насиченим, адже ми згадуватимемо головні події зими. А це і творчий вечір Ліни Костенко, і вихід довгоочікуваного роману Оксани Забужко, і скандальне закриття книгарні "Сяйво", і вручення Шевченківської премії, і примирення Олеся Ульяненка з Нацкомісією із захисту суспільної моралі, і приїзд Фредеріка Бегбедера і ще ціла низка яскравих подій».

 

Ефір програми розпочнеться у суботу, о 16:00.

 

Як повідомляла ТК, «Книга.ua» призупинила вихід у зв'язку з виборчою кампанією. За інформацією прес-служби НТКУ, причина полягала у завантаженості пані Бондаренко після призначення її шеф-редактором політичного ток-шоу «Золота булава».

 

Окремі сюжети та гості з тематики «Книга.ua» з'являлися в проектах «Легко бути жінкою», «Культурний фронт», «Життя триває» та «Експерти дозвілля».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21417
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ели-пали
5145 дн. тому
причем нам Егор, если есть Маришка Бондаренко
Злюка
5145 дн. тому
Книга юа и Эксперты хороши. Только не Докаленко нужно благодарить а команду жуналистов и отличных ведущих. А вот Життя тривае - настоящее детище Докаленко редкое убожество. И вообще, кроме турникетов на входе Докаленко после себя ничего хорошего не оставил. Если сравнивать при том же Васе запустилось не меньше достойных проектов и Рулетка и Легко бути и Детское Евровидение на уровне. Посмотрим что сейчас Егор нарулит.
Ваше ім"я
5147 дн. тому
НОВИЗНА???????ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
перший
5147 дн. тому
Єгор молодець!!! Нарешті з"явилась новизна на каналі.
Коментатор
5147 дн. тому
Ура! Нарешті! Вітаю Вас, пані Марино! До речі, про цю передачу є кілька схвальних рядків у моїй статті в журналі "Журналіст" (Москва), № 10 за 2009 р. Я телефонувала Вам, але не дісталася, можна було б поставити фото. То ж вийдіть на їх сайт і зєднайтеся зі мною, ще щось надішлемо. Вітаю, чекатиму на передачу! Це знову — ВЕСНА на УКРАЇГНСЬКОМУ ТЕЛЕБАЧЕННІ!
знающий
5147 дн. тому
И снова здравствуйте!!! Программы "Книга.UA", "Эксперты дозвилля", "Життя триваэ" созданы Виталием Докаленко! Вот это результат!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду