Кабмін призначив Бенкендорфа не президентом, а гендиректором, і підпорядкував собі НТКУ

19 Березня 2010
26840
19 Березня 2010
18:55

Кабмін призначив Бенкендорфа не президентом, а гендиректором, і підпорядкував собі НТКУ

26840
Кабмін призначив Бенкендорфа не президентом, а гендиректором, і підпорядкував собі НТКУ

Єгор Бенкендорф призначений генеральним директором, а не президентом Національної телекомпанії України. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила народний депутат Олена Бондаренко, яка курує інформаційний напрямок роботи уряду.

 

Як повідомив «Детектор медіа» медіаексперт Олександр Зирін, це визначено у розпорядженні Кабінету Міністрів №448-р від 17.03.2010 «Про призначення Бенкендорфа Є. А».

 

Як розповіла Олена Бондаренко, у зв'язку зі зміною посади керівника НТКУ такі коригування внесені в статут телекомпанії. Відповідну постанову прийняв Кабмін, повідомили «Детектор медіа» у прес-службі НТКУ, і посади віце-президентів телекомпанії перейменовані у заступників генерального директора.

 

«Зміна посади дає можливість для кадрових маневрів. Щоб він міг переробити структуру компанії, як він це бачить, відчуває, і таким чином створити найефективнішу структуру», - зазначила Олена Бондаренко.

 

Також Кабмін видав постанову №272 від 17 березня, відповідно до якої підпорядкував собі Національну телекомпанію.

 

«Установити, що функції з управління НТКУ здійснює Кабмін», - йдеться в урядовому повідомленні, оприлюдненому на сайті Кабміну. 

 

Мінфіну та Держкомтелерадіо доручено під час доопрацювання проекту держбюджету-2010 та складання проектів держбюджету на наступні роки передбачати кошти для забезпечення діяльності НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26840
Читайте також
19.03.2010 19:12
Петр Григоренко, «Комментарии»
34 973
19.03.2010 13:24
Валентина Самченко, «Україна молода»
35 869
18.03.2010 14:24
Александр Зворский, «Коммерсантъ-Украина»
34 820
17.03.2010 07:31
Отар Довженко
, Наталя Лигачова
116 028
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виктория
5154 дн. тому
Или, может, сначала с Валидом познакомиться?) Есть идеи?)
Виктория
5154 дн. тому
Да я работаю на НТКУ) Но как-то волнуюсь подойти к такому великому человеку. Как только загорается кнопка "10 этаж", - сердце начинает бешено стучать.
Вася
5154 дн. тому
Егор Бенкендорф: bengeorge@inter.ua
для Виктории
5154 дн. тому
нет, Виктория, возможности такой у Вас нет....пожалуйста, не волнуйтесь и зря НЕ усердствуйте....personal assistent
//
5154 дн. тому
Эти "маневры" регионалов уже становятся их визитной карточкой. "Маневрами" они называют полное пренебрежение законодательства. Маневр по коалиции, маневр по НТКУ. Надеюсь, Егор понимает, что таким мане(в)ром, как его назначили, его могут и погнать...
Виктория
5154 дн. тому
Есть ли возможность связаться с Егором Бенкендорфом? Заходила на его сайт, но там контактов нет. Подскажите, пожалуйста, адрес его электронной почты.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду