Арфуш хоче змістити директора об’єднання музичних програм НТКУ Олену Загороднюк

8 Квітня 2010
17444
8 Квітня 2010
14:18

Арфуш хоче змістити директора об’єднання музичних програм НТКУ Олену Загороднюк

17444
Арфуш хоче змістити директора об’єднання музичних програм НТКУ Олену Загороднюк

Заступник гендиректора НТКУ Валід Арфуш не хоче працювати з Оленою Загороднюк, яка очолює творче об'єднання музичних та розважальних програм Національної телекомпанії. Цю інформацію ТК підтвердила особисто пані Олена.

 

«Кожен новий керівник підбирає собі таку команду, з якою йому буде комфортно працювати. Він мені сказав, що не хоче зі мною працювати. Це його рішення, я його не аналізувала, але очевидно причина в моїй професійності», - припустила Олена Загороднюк. За її словами, вона все одно залишається працювати у телекомпанії.

 

Валід Арфуш наразі відмовився коментувати ймовірне зняття з посади Олени Загороднюк. «Коли знімуть, тоді й прокоментую», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17444
Читайте також
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ответ Чемберлена
5137 дн. тому
to Злюка. Вы, дама-Злюка, с какого дуба навернулись. Такое впечатление, что Бондаренко М. за кулуарные интриги, подлый обман людей, финансовую корупцию, профнепригодность как руководителя обьединения надо дать орден Героя Украины. Ты шо пила одеколон, запивая кефиром? Бондаренко окромя настраивать людей идних против других ничего не умеет. Рукводит пионерами и пенсионерами. Стиль руководства - мое мнение, а все остальные - неправильные. Смрад и вонь самовлюбленной стервы пора выметать с НТКУ. Спроси коллег ТО, которые подписывали письмо против финансового жлобства Илащука-Бычёк перед Новым годом. Бондаренко даже сама его редактировала, а когда поставили все подписи, первая побежала в кибинет Илащука всех сдавать. За это сказать спасибо?????? А разве не она "лизала жопу Илащуку", когда без работы оставила сотрудников обьединения в политических выборных проектах. Договорились за спиной коллектива о бабках Рабиновича, завела на государственный телеканал джинсу и чужой продакшн? Это ты называешь "своим мнением"?????? Видать, Злюка, тебе тоже попали крохи со стола четырех млн.долларов, которые Рабинович вложил в проект "Золота булава" на УТ-1. Сегодня на эти крохи Бондаренко тусуется по заграницам, а Илащук с Коблей строят очередные виллы в Конче-Озерной. Пока есть заказ на жлобство - Бондаренко нужна всегда. Чтобы понимать это, анализировать, надо иметь мозги, которыми анализируют, а не прислуживаются. Расслабся, Злюка, не выбеливай шефиню и не писяй в муку - пыли много. Брысь в будку, насекомое Бондаренко.
Злюка
5138 дн. тому
Если уволят Бондаренко, это будет большой ошибкой. Она достаточно жесткий руководитель, но при этом всегда поддерживает тех, кто работает, а не байдыки бьет. Кстати, если Вы не в курсе, Вася еще год назад закрыл бы многие программы грамполита, а людей бы поувольнял. И это целиком заслуга Марины, что объединение не разогнали. Поэтому не празднуйте, а лучше спасибо скажите. И вообще, она в отличии от многих на канале, которые кидаются любому руководству ж-пу лизать, имеет свое мнение и умеет его отстаивать.
радио Би-би-си
5138 дн. тому
Ребята, следующая "с вещами на выход" Бондаренко Марина Сергеевна. По этому поводу то общественно-политический программ неделю будет празновать.
Поціновувач
5138 дн. тому
"Девочки" с музыкалки И.Слепушова и М.Орлова никак не успокоятся, не угомонятся... Они уже "лежат" под этой "ЛиВАНСКОЙ ОБЕЗЬЯНОЙ". Ждут, наверное, "жинихов-ШЕЙХОВ от аРфУША" ... Он - ещё тот КИДАЛО, у себя на родине многих кинул, кстати, а в Ливане он в розыске , девочки : http://www.cripo.com.ua/?sect_id=4&aid=26399
сакс на поминках
5139 дн. тому
Правильное и даже запоздалое решение. Загороднюк надо уволить. Пускай взяточница вспомнит, как всех подставляла, сдавала и выживала. Загороднюк это неистребимая совковость стиля руководства, её шоу-программы это поминки УТ-1. О музыкальной компетентности нечего и говорить. Плебейски непорядочный человек, на лице которой написано "колхоз побрякушек". Хватит елена георгиевна, две иномарки купила, "бабла" на шоуфестивалях накосила, по заграницам да курортам поездила . Пора на пенсии отдохнуть.
Злюка
5139 дн. тому
Народ, за кого заступаетесь? Сами ж и про взятки между собой говорили и про то, как она людей пресует. А тут подняли как национальную, блин, героиню! Кого, взяточницу и воровку?!
ТАЛЛИБАН
5139 дн. тому
И во Франции АРФУШ "отметился" с братом: http://www.cripo.com.ua/index.php?sect_id=4&aid=26737
глас
5139 дн. тому
Спасибо,Арфуш.Этой шагальщице по трупам,умелой лизальщице пятых точек начальства,виртуозной подтявкивальщице и интриганке , мстительной стерве "профессионализма" не занимать.Только благодаря этому работнице видеотеки с техническим образованием удалось без мыла пролезть в директора от музыки.Хай сидить вдома ,отримує здоровенну пенсію держслужбовця і насолоджується відсмоктаним з ... званням Заслужений працівтутка культури.
123
5139 дн. тому
что происходит когда зоопарком начинают руководить обезьяны?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5139 дн. тому
"Правильно"! "Так і треба"! "Молодець", Арфуш: геть українців з УТ! Ти бач, які наглюки! Арфуш прийшов, а там українці сидять. Вони мабуть ще не зрозуміли, що прийшов час забирати свої манатки. Ще ж не всіх росіян, арабів, німців, євреїв та інших працевлаштували. Ці українці якісь дивні: їм сама Герман з Януковичем по всій країні сказали: геть з пляжа! Поступіться місцями на користь канавіних, бенкендорфів, арфушів, наеємів, шустерів, кисельових, а вони, придурки, сидять, очима кліпають...типу: "чого це?" поглядом запитують. Ніяк зрозуміти не можуть, що закінчився час України і українців в Україні. Відтепер прийшла ера Росії, Лівану, Ізраїля! Українець - не входи! Українцям - вхід заборонено! Українець - пішов на...! Тепер Я- Арфуш - тут хазяйнуватиму. А якщо хтось не згоден - я відразу до Герман, до своєї хрещеної мами побігу. Вона вам всім покаже, хто в українському домі господар.!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду