Sirius побудував аплінк у Києві на базі РАТЕЛ

11 Березня 2010
11244
11 Березня 2010
14:15

Sirius побудував аплінк у Києві на базі РАТЕЛ

11244
Sirius побудував аплінк у Києві на базі РАТЕЛ

Компанія SES Sirius побудувала власний аплінк (передавальну станцію) в Києві та незабаром офіційно його відкриє. Про це на презентації 11 березня повідомив Маркус Фрітц, віце-президент і генеральний директор з маркетингу SES Astra (володіє SES Sirius).

 

Як уточнив ТК віце-президент з розвитку ринку в Центральній і Східній Європі та голова представництва SES Sirius в Україні Онно Зонневельд, відкриття аплінку заплановане на 15 квітня. Передавальна станція зведена в Києві на базі ВАТ «РАТЕЛ» («Радіо і телебачення»), що розташоване на горі Щекавиці (Подільська телерадіовежа).

 

Раніше SES Sirius підіймав сигнал на супутник з передавальної станції Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення, що розташована в селі Калинівка Макарівського району Київської області.

 

«Сигнал на Калинівку відправлявся з Києва по радіорелейній лінії, тобто по повітрю, і сильний снігопад чи злива могли заважати його доставці. А в Києві до станції на Подолі він іде по оптиковолоконних лініях, тобто доставка сигналу поліпшилася», - зазначив у коментарі ТК експерт журналу «Медіасат» Олександр Глущенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11244
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DVB-XX
5174 дн. тому
Не трогай Сашу Глущенко, он у нас в Украине единственный "эксперт" :) Надо же пиарить себя и свой журнал как-нибудь. А то никакого бизнесу не будет.
Правдоруб
5174 дн. тому
Вот это новость!!! Так этот аплинк "рателовский" на подоле работает уже не один год! Или раньше он подпольно каналы на спутники подымал, а сейчас вот, после торжественного открытия - официально будет?! Лучшего информационного повода найти не смогли?! Давайте тогда, не знаю, торжественно откроем аплинк в Калиновке еще раз... или телебашню киевскую... :-))) Зато теперь уже точно понятно, что Саша Глущенко окончательно Сириусу продался... Интересно, долго он бегал за Телекритикой, чтоб ей комментарий свой дать, эксперт, блин :-))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду