Онно Зонневельд працюватиме в SES Sirius

7 Вересня 2009
19837
7 Вересня 2009
11:05

Онно Зонневельд працюватиме в SES Sirius

19837
Онно Зонневельд працюватиме в SES Sirius

Екс-генеральний директор ТРК «Гравіс» Онно Зонневельд працюватиме в SES Sirius. З 1 вересня пан Зонневельд обіймає посаду віце-президента компанії з розвитку бізнесу в Центральній та Східній Європі.

 

Онно Зонневельд раніше був заступником директора з розвитку «1+1», потім директором з розвитку ICTV (брав участь у рестарті каналу); заступником генерального директора телеканалу К1 (брав участь у запуску телеканалу). З серпня 2007-го працював генеральним директором ТРК «Гравіс» (телеканали «Кіно», «Сіті»). Закінчив Амстердамський університет, спеціалізація - країни Центральної та Східної Європи.

 

SES SIRIUS AB володіє і керує супутниками SIRIUS і є провідною супутниковою системою у Скандинавії, Балтії, Центральній та Східній Європі. SES SIRIUS AB на 90% належать SES ASTRA; 10% - державній компанії Шведська космічна корпораціяname="0.1_graphic04">

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19837
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оксана
5339 дн. тому
Онно замечательний человек. Его новим сотрудникам повезло. Удачи!
Тоже бывший грависовец
5348 дн. тому
Зонневельд таки да классный человек! Желаю успехов на новой должности!
Экс-гравис
5348 дн. тому
Удачи, Онно!!! Вы - самый человечный босс)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду