SES SIRIUS AB призначила на посаду голови українського представництва фахівця із розробки нових медіапослуг

1 Листопада 2007
27111
1 Листопада 2007
09:01

SES SIRIUS AB призначила на посаду голови українського представництва фахівця із розробки нових медіапослуг

27111
SES SIRIUS AB призначила на посаду голови українського представництва фахівця із розробки нових медіапослуг
Компанія SES SIRIUS AB, один з провідних операторів супутникового зв'язку в Центральній та Східній Європі, Скандинавії та Прибалтиці, призначив Персі Густавcсона новим регіональним менеджером та головою представництва компанії в Україні. Густавcсон приступить до виконання обов'язків з 1 листопада та змінить на посту Бента Ліндгольма, який займав цю посаду з травня 2006 року. 
 
З 1 листопада Бент Ліндгольм відповідатиме за всю комерційну діяльність  SES SIRIUS AB на території Східної Європи.
 
Персі Густавссон  - досвідчений топ-менеджер, куратор масштабних маркетингових проектів в компаніях Ericsson, Nokia Home Communications, Streamware Solutions AB. Розпочав роботу в  SES SIRIUS AB у 2004 році та відповідав за розробку нових послуг, а також стимулювання рівня продажу та комерційний розвиток компанії.
 
Це вже не перше призначення у великих міжнародних компаніях, на ключові позиції у представництвах в Україні фахівців із розвитку нових медіа.
 
Персі Густавcсон зауважив: «Запуск нового супутника SIRIUS 4 розширить наше географічне покриття у Східній Європі та відкриє колосальні можливості для розвитку бізнесу в Україні. Для мене це також дуже відповідальна та цікава позиція з особистої точки зору, тому що я працюватиму на новому для мене ринку, що дуже динамічно розвивається, серед іншої культури та мови».
 
Вочевидь, зміна виконавчого директора компанії (10 вересня на посту виконавчого директора компанії Пера Нормана змінив Хокан Сйодин) потягла за
собою і зміну менеджменту регіональних представництв.

 

Компанія SES SIRIUS AB заснована 1983 року. Головний офіс розташований у Швеції, представництва – у країнах, де компанія веде активну діяльність. Компанія має 5 регіональних представництв: у Києві, Москві, Ризі, Гельсінкі та Бухаресті. В Україні SES SIRIUS AB з 2000 року. Понад 500 тисяч індивідуальних антен в Україні приймають сигнал із супутників компанії. Через них мовлять телеканали ТЕТ, «Україна», «Рада», 5 канал, Новий канал, «Інтер плюс», «Ентер-фільм», «Ентер-м’юзик» та інші, а також 19 радіостанцій. Усього послугами компанії у Європі користуються понад 110 телеканалів та 37 радіостанцій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27111
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду