The New York Times запроваджує плату за користування електронною версією

18 Січня 2010
18052
18 Січня 2010
16:25

The New York Times запроваджує плату за користування електронною версією

18052
The New York Times запроваджує плату за користування електронною версією

Матеріали сайту видання New York Times будуть доступні читачам на платних засадах. Про це з посиланням на New York Magazine повідомляє інтернет-видання Lenta.ru.

 

Офіційне рішення ще не ухвалили, однак його прийняття - справа найближчих тижнів. Журналісти очікують, що керівництво видання оголосить про нові правила після 27 січня нинішнього року, коли Apple анонсує свій інтернет-планшет, завдяки якому видавництва зможуть заявити себе на ринку електронних книг. Саме задля цього було укладено угоду між New York Times Company та Apple.

 

Кілька років тому видавництво вже запроваджувало плату за матеріали, опубліковані в інтернеті. У 2005 New York Times запустив сервіс Timesselect, за допомогою якого можна було отримати доступ до деяких матеріалів та архіву видання. Вартість річної передплати становила близько 50 доларів. Втім, вже за два роки видавці відмовилися від цієї ідеї.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18052
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду