Из окна 11 этажа выбросился журналист New York Times

23 Серпня 2002
713
23 Серпня 2002
08:53

Из окна 11 этажа выбросился журналист New York Times

713
Из окна 11 этажа выбросился журналист New York Times
Редактор экономического отдела американской газеты New York Times покончил с собой, выбросившись из окна своего офиса в Манхэттене, расположенного на 11 этаже. Пресс-секретарь издания Кэтрин Мэтхис подтвердила факт гибели сотрудника, выразив соболезнования его родным и близким.

Полиция возбудила уголовное дело по факту произошедшего. Как заявил ведущий дело следователь Кевин Хайес, "самоубийство - одна из основных версий, однако полиция будет рассматривать и другие возможные версии".

47-летний Аллен Мейерсон работал редактором в экономическом отделе. Его основной темой было освещение вопросов энергетической сферы. В январе 2002 года вышла его нашумевшая статья "Новые правила индивидуальных инвестиций".

Подробности
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
713
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду