New York Times продала свой телевизионный бизнес

9 Січня 2007
12749
9 Січня 2007
11:41

New York Times продала свой телевизионный бизнес

12749
New York Times продала свой телевизионный бизнес

Корпорация New York Times Co., издающая одноименную газету, согласилась продать принадлежащую ей медиа-группу Broadcast Media Group, в которую входят девять телекомпаний, корпорации Oak Hill Capital Partners. Как сообщается в официальном пресс-релизе, сумма сделки составляет 575 миллионов долларов.

Вместе с телекомпаниями в собственность Oak Hill Capital Partners перейдут их сайты, передвижные студии и местные сети. По утверждению, президента New York Times Co. Джанет Робинсон (Janet L. Robinson) компания намерена сосредоточиться на развитии принадлежащих ей печатных и электронных изданий.

Помимо указанной выше медиа-группы, корпорации New York Times Co. принадлежат около двух десятков газет, в том числе International Herald Tribune и The Boston Globe, две радиостанции и 35 интернет-сайтов. Общая прибыль за 2005 год составила 3,4 миллиарда долларов.

Сделка, которая теперь должна быть одобрена надзорными органами, вступит в силу в середине 2007 года.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12749
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду