Сайт The New York Times признан лучшим новостным ресурсом в Сети

31 Жовтня 2005
1023
31 Жовтня 2005
14:17

Сайт The New York Times признан лучшим новостным ресурсом в Сети

1023
Сайт The New York Times признан лучшим новостным ресурсом в Сети
Интернет-версия газеты The New York Times признана лучшим новостным сайтом в Сети, сообщает Editor and Publisher.

В субботу, 29 октября, в Нью-Йорке состоялась церемония вручения наград за достижения в интернет-журналистике, которую шестой год подряд проводит Ассоциация онлайн-новостей (Online News Association). Кроме основной награды, The New York Times получила награды за выдающееся использование ресурсов редакции и освещение новостей во время цунами.

Два приза получил новичок на информационном рынке - сайт New West. Ресурс был запущен всего восемь месяцев назад. Кроме приза за выдающиеся достижения среди небольших информационных сайтов, New West получил награду за находчивость. Таким образом эксперты отметили статью "Секс, деньги и пристрастие к алкоголю".

Среди других победителей - сайт Slate.com, Journal News, The Chronicle of Higher Education, Spokesman Review.

Подробности.ua

Читайте також:

Кількість користувачів інтернетом в Україні за рік виросла вдвічі

Самых грамотных журналистов России наградят
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1023
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду