detector.media
16.11.2009 14:48
Перший національний запускає інтернет-трансляцію підготовки Дитячого «Євробачення»

Перший національний запускає щоденну інтернет-трансляцію підготовки Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2009». Відповідне повідомлення опубліковано на сайті каналу.

 

З 10:00 до 22:00 відео буде репрезентовано на сайтах  www.junioreurovision.tv та www.1tv.com.ua. Відвідувачі ресурсів зможуть відстежувати перебіг подій на головній сцені конкурсу, за лаштунками, у гримерках, у дитячій кімнаті відпочинку та знімальних майданчиках тощо.

 

Як писала ТК, після спалаху епідемії грипу в Україні НТКУ звернулася до Міністерства охорони здоров'я  та Всесвітньої організації охорони здоров'я щодо доцільності проведення «Євробачення». 4 листопада відбулося засідання Кабінету Міністрів, на якому розглядали це питання, однак остаточне рішення прийняте не було. На урядовому засіданні міністр юстиції Микола Оніщук пояснив, що проведення масових акцій і заходів в областях України, де не введено карантин, не заборонено. Таким чином, уточнив міністр, на сьогоднішній день немає жодних сумнівів, що в Києві може проводитися дитячий конкурс «Євробачення».

 

Сьогодні, 16 листопада, Фракція Партії регіонів висловила стурбованість проведенням конкурсу у зв'язку з епідемією. «У даний час йде заїзд на Євробачення. При цьому школи в Україні закриті ... цікавий карантин, вибірковий, виходить», - зауважив на засіданні погоджувальної ради перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, пише «Новинар».

 

«Ми повинні отримати об'єктивну відповідь: якщо є карантин у нашій державі, то що означає проведення заходів, коли будуть задіяні десятки тисяч людей, у тому числі зі всієї Європи дітей?», - наголосив він. За словами пана Єфремова, таку відповідь повинні дати спеціалісти, а не прем'єр-міністр.



Голова Верховної Ради Володимир Литвин на засіданні погоджувальної ради запропонував звернутися до уряду за роз'ясненням, чи є необхідність проведення конкурсу в умовах карантину.



«Ми офіційно звернемося до прем'єр-міністра», - пообіцяв він.



Проведення дитячого конкурсу заплановане на 16-21 листопада.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY