Олег Панюта вестиме «Подробиці тижня» на «Інтері». Тижневик виходитиме російською

30 Жовтня 2009
25845
30 Жовтня 2009
18:15

Олег Панюта вестиме «Подробиці тижня» на «Інтері». Тижневик виходитиме російською

25845
Олег Панюта вестиме «Подробиці тижня» на «Інтері». Тижневик виходитиме російською

«Інтер» повертає в ефір «Подробиці тижня». 1 листопада  інформаційно-аналітичний  тижневик вийде в ефір з новим ведучим - Олегом Панютою. Про це повідомила прес-служба телеканалу «Інтер».

 

Цю інформацію ТК підтвердив і Олег Панюта. За його словами, програма виходитиме в ефір російською мовою. Питання щодо причини мовних змін він попросив адресувати не йому.

 

Згідно з пресовим повідомленням, програма також оновить студію та графіку.

 

Як відомо, «Подробиці тижня» не виходили з 13 вересня; замість тижневого випуску в ефірі були «Подробиці» з Русланом Сенічкіним. Така зміна була пов'язана  із звільненням генерального продюсера Ганни Безлюдної, що, у свою чергу, потягнуло звільнення кількох ключових людей з її команди, зокрема і ведучого «Подробиць тижня» Андрія Данилевича.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25845
Читайте також
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
старый свидетель
5287 дн. тому
я рад, что панюта вернул свое лицо в кадр, щас это непросто, но либо это возраст (39), либо дисквалификация, - в кадре сидит говорящая мумия! новости, конечно, нельзя вести как авторское шоу, но это совсем капец! это радио! ни единой лицевой мышцы, ни единого жеста, ни поворота башки, просто сидит мужик в стоп-кадре, а изо рта проистекает нечто, написанное на суфлере. панюта времен "репортера" на новом и это - аматорство чистой воды. зато в курилках все восхищаются тем, что на ввс или сnn любой ведущий - личность... продолжаем обсир.....ться. ацтой.
Доброзичливець
5290 дн. тому
Ужoс понюто!!!!!!!!!! ацтой, нафталин !!!!!!!!!!!!! «1+1» прогнав панюту через низькі рейтинги, «Ранок з «Інтером» теж. Тепер перестануть дивитися «Подробиці тижня». Геть русифікаторів! Хай не забруднюють наш ефір!
Диагностика фактов
5290 дн. тому
Как низко шлепнулся Панюта! Сидел себе в журнале "Телесити" при бабках, так нет - потянуло назад в кадр фейсом торговать. Бабло победило в нем мораль. Говорящая голова, а не Панюта. А в глаза детям не стыдно будет смотреть? А, ну да - Олег у нас ведь жесткий пожизненный фанат Аллы Пугачевой и российской эстрады, и поэтому латентный фанат всего советско-кремлевского!!! Поэтому его приход на "Интер" очень логичный, как и у других. Павлюк - лег под Яценюка; Шева, Сорока, Ткач, ICTV и т.д. - лежат под Юлей; Зиновьева - под Яныком; Геращенко, Ванникова и т.д. - давно под Ющенко. Кто следующий латентный? :-)))
Саша
5291 дн. тому
Цікаво, хто тоді Канавіна консультує?)))І коли на Інтері з'явиться отой його витвір про війну і поляків з польськими титрами?)
олег
5291 дн. тому
Ужас панюта отстой, нафталин !
Интеровец3
5291 дн. тому
Отар быстро раскусил Канавина и компашку. Пацаны-смотрящие не Окара, по украински не лабают. Иногда смешно видеть как они мучатся над украинскими текстами, репликами и недоумевают от сказаного по украински гостями в студии:) Пятница и воскресенье - это спецпрограммы о том какие мы украинцы дебилы и жить вместе не умеем и не можем, и ровнятся нам надо на своих отщепенцев, а лучше проситься снова в московский халифат. Но напрямую темников уже не запускают, косят под интиллигентов и пальцем показывают на потолок (небось на кремлевские звезды) втирая журналистам свое видение. Теперь материалы без вычитки Канавы или канавинцев просто так не появится даже на утренних выпусках. Редакционную политику в стиле "опустим Украину и украинцев" проводят жестко, но филигранно, а не так кондово как Аня и Граник. За первый месяц уже осмотрелись и репортеров учат как жить и работать по курантам за 5 минут и простым способом: не согласен - ты уволен. На последних летучках двое ребят сгорели изз-за "творческой несовместимости и низкой культуры понимания задачи". Но бывает и похуже гуляй без обьяснения что ж случилось. Видно Хорошок отдал в оренду, то-есть медиарабство нас как когда-то Леша Медведчуку плюсы...А Панютка ходит по каналу вжывается в русскоязычный образ. Выборы заставят его и о флоте, плохом Ющенке, языке и едином пространстве, то есть русском мире, заговорить...Невезучий наш Интер, все пользуют пацаны нас... Отару-респект!
Укр
5292 дн. тому
Русифікація продовжується... Саме так ;)
Саша
5292 дн. тому
Ні) Я в той час в черзі за маскою стояв) Кажуть шо це грип, але в мене підозра, шо то так народ вирішили змусити відсвяткувати массово хеллоуін)
золота рибка
5292 дн. тому
ааа, в цьому річ. ні, ці нормально шарять українською)) а Ви, бачу, і про зарплатню в курсі. Вам також пропонували?)
Саша
5292 дн. тому
Та це Отар про тих, хто тексти новин на інтері вичитує перед ефіром)) Так от) Панюта - невже у всій країні не знайшлось людей, хто б міг погодитись на таку зарплатню крім Панюти? Навіть у спілці глухонімих є гідні диктори, принаймні краще за Панюту)
золота рибка
5292 дн. тому
Otar Dovzhenko, це кому саме?
Otar Dovzhenko
5292 дн. тому
Про причини можете не сумніватись: українською пацанам-"смотрящим" незручно вичитувати перед ефіром.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду