Олег Панюта став головним редактором журналу «Телесіті»

2 Лютого 2009
28511
2 Лютого 2009
16:05

Олег Панюта став головним редактором журналу «Телесіті»

28511
<strong> Олег Панюта став головним редактором журналу «Телесіті»</strong>
Новим головним редактором журналу «Телесіті» (холдинг «Главред-медіа») став Олег Панюта. Про це «Детектор медіа» повідомив президент холдингу «Главред-медіа» Віктор Шлінчак.
 
За його словами, Юлія Литвиненко, яка раніше обіймала посаду головного редактора «Телесіті», має намір зосередитися на телевізійних проектах. «Юлія багато зробила для перших кроків “Телесіті”, але тепер вона хоче реалізуватися сповна на телебаченні, оскільки це їй, як телевізійнику, рідніше і ближче, – зазначив пан Шлінчак. – Жодних інших причин у зміні головного редактора шукати не треба». Нагадаємо, Юлія Литвиненко є ведучою програм «Позаочі» та «Свобода на Інтері» на телеканалі «Інтер».
 
Також Віктор Шлінчак розповів, що «команда, яка працювала з Литвиненко, готує чергове число журналу, а безпосереднє кураторство над ним і надалі здійснює керівник проекту Алла Третьякова». Журнал «Телесіті» видається з вересня 2007 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28511
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ткач
5567 дн. тому
да кто ему завидует? как можно завидовать такому нестастью? все, к чему бы Панюта не прикоснулся, очень быстро превращаеться в труху. вот трухоносца в журнале не хватало. поздравляю-с.
Pufik
5567 дн. тому
Олег прекрасно знает твкухню,очень тонко чуствует многие моменты.Он творческая личность и вполне подходит на руководителя именно такого журнала. Литвиненко тоже могла бы,но да,переключилась на тв и журнал стал для неё не более чем обузой.В последние пол года так вообще не руководила журналом...Конечно уже надо было кого-то. Давайте подождем и посмотрим по делам его.
otar
5567 дн. тому
Вибачте, це я винен. Не туди цикнув в адмінці. Трапляється раз на пару місяців :(
Ну шо ж...
5567 дн. тому
Останнє повідомлення видалили. Жодної лайки і образ там не було. Лише твердження, що Панюта - метросексуал з Броварів і висновок про моветон...
стар
5567 дн. тому
Че за манера у вас друзья все обгадить - это зависть? Олег не обращай внимание и работай.
5568 дн. тому
Панюта если б мог, сам бы на себе женился. Теперь в ТЕЛЕСИТИ колонка редактора будет уменьшена в пользу фото редактора, их будет несколько. Раз в месяц конкурс для читателей: на какой фотке редактор Панюта выглядел еще сногсшибательней, чем обычно сногсшибательно. Победителю - ужин с Панютой.
Gregory House, md
5568 дн. тому
Сразу он не умрёт, но будет об этом мечтать © Доктор Хауз
Ну шо ж...
5568 дн. тому
Знайшли, як то кажуть хлопцю тепле крісло... Пригріли, одним словом... Чекаємо хвилі гламуру: пів-журналу про краватки, решта - цицьки, стегна і т.д. Чекаємо також на бомбу - ексклюзивного інтерв'ю головного редактора Олега Панюти із гендиректором 1+1 Олександром Ткаченком про стан і перспективи розвитку вітчизняного ранкового телеефіру... :-)))
?
5568 дн. тому
Олег классный чувак, талантивый ведущий и шру мен, но руководитель из него ........Гуд лак эни вэй
поля
5568 дн. тому
удачи, Олег!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду