«1+1» розлучився з командою Олега Панюти через низькі рейтинги. Панюта заперечує

31 Липня 2008
22622
31 Липня 2008
13:04

«1+1» розлучився з командою Олега Панюти через низькі рейтинги. Панюта заперечує

22622
«1+1» розлучився з командою Олега Панюти через низькі рейтинги. Панюта заперечує
«1+1» пояснює своє рішення передати виробництво «Сніданку з “1+1”» колективу «ТСН» незадовільними рейтинговими показниками програми команди Олега Панюти. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Як уже писала «ТК», з 25 липня продакшн Олега Панюти припинив виробництво ранкової інформаційно-розважальної програми «Сніданок з “1+1”».
 
За цією інформацією, однією з умов угоди терміном на один рік були певні рейтингові показники проекту: «Проте програма так і не змогла досягти обумовлених цифр. У зв'язку з цим керівництвом каналу було ухвалене рішення передати виробництво ранкової розважальної програми команді ТСН”», – йдеться у повідомленні каналу.
 
Тим часом Олег Панюта у коментарях «ТК» зазначив, що не має права розголошувати показники, обумовлені в угоді, однак додав, що він «не отримував жодного офіційного повідомлення про те, що канал не влаштовують показники нашої програми».
 
«Якщо канал не задовольняли наші показники, то треба було про це нам сказати. Тепер, коли нам про погані показники кажуть заднім числом, це виглядає трохи дивно, – каже Олег Панюта. – Якщо подивитися на щоденні дані GFK Ukraine, то можна побачити, що ті цифри, які давала наша програма, не були меншими за загальні цифри каналу. Можна говорити про цифри, які не задовольняли когось, але ми не могли давати цифри, вищі за загальні цифри каналу. Також умови нашої угоди не діють у літні місяці (червень–липень). До того ж, ми не давали частку 6-7%, як це було у попередньої команди».
 
Як стало відомо «ТК» з власних джерел, в угоді «1+1» з Олегом Панютою йшлося про частку не нижче 13,5% за 14-49, 14,5% за 18+, при цьому в угоді не уточнювалося, за якою панеллю мають бути ці показники – 50+ чи 50-.
 
«Сніданок з “1+1”» у 2008 році мав рейтинг 0,62%, частку 13,04% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK). За 50+ (саме за цією панеллю канал на сьогодні продає рекламний час) програма мала частку 9,6%. За 14-49 показники програми трохи вищі: рейтинг 0,81%, частка 14,25% (за 50+ вона становила 10,39%). Середній показник «Сніданку» за січень – березень 2007 року, коли програму вели Костянтин Грубич та Мар’яна Воронович, становив 0,53%, частка 8,95% (50+, аудиторія 18+).
 
Середні показники «1+1» у липні (за загальнонаціональною панеллю, 18+) становили: рейтинг 2,06%, частка 16,99% (за 50+ показник становив 12,76%), за 14-49 – рейтинг 1,89%, частка 16,58% (за 50+ вона становила 12,06%).
 
«Для 1+1” ранковий ефір стратегічно важливий. Команда Наталії Катеринчук запропонувала цікаве рішення. Судячи з рейтингів ТСН”, що зростають, вони знайшли правильну тональність спілкування з глядачем», – переконаний гендиректор каналу Максим Варламов.
 
Керівник департаменту інформаційного і суспільно-політичного мовлення Наталія Катеринчук планує посилити у ранковому шоу «Плюсів» інформаційну складову: «Ми починаємо ефір “інформаційним ранком”, що в принципі є новою історією для України. Ми вважаємо, що вранці країна повинна знати, що трапилося в державі і світі за той час, поки вона спала. Люди мають право це знати, і на сьогоднішній день ніхто не реалізовував це право в повному обсязі».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22622
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПТС
5750 дн. тому
О, и Яну Соколову выгнали. А на чьи же {CENSORED} по утрам.( Все пропало...
5751 дн. тому
... ТСН-овские новости - это ужас!!!!...
2 Елена
5752 дн. тому
Елена, да понятно, что вы одна из этих сотрудников... Жаль вас, конечо, обидно, но это не меняет того факта, что программа была мягко говоря не ахти. Даже на Тонисе (была раньше) или на Новом и то лучше.
Елена
5754 дн. тому
Какой кошмар!!!!! Нас хотят заставить с самого утра смотреть чернуху и желтуху ТСНовских новостей! Создать так сказать настроеньице на целый день! Да,Сниданок не был идеальным, но настроение не портил с утра.Очень жаль когда-то любимый канал, оставшихся без работы сотрудников и телезрителей! Бабло побеждает добро....
Гончарова, ЕРА
5754 дн. тому
Як це - "інформаційний ранок - нова історія України"???????? ЕРА робить це 10 років - краще за інших і без перекосів. Навіть некоректно і непрофесійно кидатися словами, промова яких немає підстав. Чи топ-менджмент геть не стежить за тим, що роблять інші?!
Пьеро
5754 дн. тому
Да и правильно сделали что закрыли. Такой бред, особенно, когда ведущие пытаются шутить и дурачиться, и это им не удается, или с редакторами у них туго, не знаю. А эта ушастая Талатай или как ее - так вообще на обезьянку похожа, это ж кошмар с утра такое увидеть! А напарник ее на Мурзилку похож.
Панютины глазки
5755 дн. тому
Да он просто не дал Варламову.
Кукринікса
5755 дн. тому
Прощай, lastmacho Панюта!
Джулия
5755 дн. тому
Уже намекали прозрачно как особо наивным, что "рожеві ранки Панюти"- с трудом смотримые смотрящими-покажутся нам просто раем. ЧТО нам светит с утра?
Нуну
5755 дн. тому
Интересно, как часто что-то происходит в нашей стране ночью, кроме ДТП и ЧП. Такая информация - оптимистичное начало дня :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду