Завершився чат з Олегом Панютою

30 Листопада 2009
4806
30 Листопада 2009
10:25

Завершився чат з Олегом Панютою

4806
Завершився чат з Олегом Панютою

На http://chat.detector.media/ завершилася чат-конференція з ведучим інформаційно-аналітичного підсумкового тижневика «Подробиці тижня» телеканалу «Інтер» Олегом Панютою на тему: «Оновлення інформаційного мовлення на "Інтері"».

 

 

 

 

Спілкування стосувалося аспектів виробництва підсумкової програми на «Інтері», технології роботи тижневика, порівняння з попереднім підсумковим форматом та інші.

 

Ці та інші питання читачі ТК обговорили з Олегом Панютою.

 

Повну версію чату читайте на ТК згодом.

 

Біографічна довідка:

 

Олег Панюта народився 7 листопада 1970 року, у м. Джанкой, Кримська області, українець. Освіта вища; у 1993 р закінчив Київський державний університет імені Тараса Шевченка, факультет журналістики.

 

Одружений; дружина Марина Филіпчук; син Антон та дочка Анна.

 

Працював:

1993-1994 рр. - рекламна агенція «Патрис-Н», редактор.

1994 р. - мас-медіа центр «Нова мова» - редактор.

1994-1997 рр. - Міністерство зовнішніх економічних зв'язків України, прес-секретар.

1995 р. - прес-секретар віце-прем'єр-міністра С.Г.Осики.

1997 р. - Кабінет міністрів України, прес-секретар віце-прем'єр-міністра С.Л. Тігіпка.

1999-2004 рр. - телекомпанія «Новий канал»: редактор, керівник ранкового інформаційного блоку мовлення; ведучий програм «Репортер. Ранок», «Репортер. Бізнес», «Репортер. Київ»; головний редактор програми «Підйом!» (2002); автор та ведучий циклів програм «Сезон зі смаком Davidoff» (2001), «Тим часом» (2004).

2000-2002 рр. - компанія «Український алюміній», прес-секретар.

2005 р. - Національна телекомпанія України: ведучий інформаційної програми «Новини», віце-президент з інформаційної політики.

2006 р. - продюсер, ведучий ранкової інформаційно-розважальної програми «Ранок з Інтером», телеканал «Інтер».

2007-2008 рр. - продюсер, ведучий ранкової інформаційно-розважальної програми «Сніданок з 1+1», телеканал «1+1».

2009 р. - головний редактор журналу TELECITY.

З листопада 2009 р. - ведучий підсумкової програми «Подробиці тижня», телеканал «Інтер».

 

Підвищення кваліфікації:

1996 р. - освітня програма для прес-секретарів, що її організував Місісіпський консорціум з міжнародного розвитку, м. Вашингтон, США.

1996 р. - освітня програма для журналістів задля развитку демократії нових незалежних держав, що її організувала USAID, м. Вашингтон, США.

1997 р. - програма з оволодіння навичками НЛП, м. Київ.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4806
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nestor
5272 дн. тому
Відомо, що переможці конкурсу "Серебрянное яблоко", який проводився журналом "Единственная" і у якому ви брали участь, стали відомі на два тижні раніше, ніж було заплановано. З огляду на це ходять чутки, що голосування читачів взагалі не було і конкурс був заказним. Як учаснику змагання, що вам про це відомо? Як обирали переможців і чому про них стало відомо раніше, ніж вийшов скандальний свіжий номер журналу "Единственная"??
TER
5275 дн. тому
Хто тепер займається журналом "Телесити"? Як до вашого переходу на Інтер поставилась команда видання та акціонери?
Otar Dovzhenko
5276 дн. тому
Чому програма "Подробиці тижня", яка багато років виходила українською, з вашим приходом перейшла на російську мову? Як ви ставитесь до такого переходу? Чи обговорювали ви це питання з вашими роботодавцями, і чи в перспективі планується повернення до української?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду