Ведучими оновлених новин на Першому Національному стануть Олег Панюта та Юлія Бориско,

7 Липня 2005
1090
7 Липня 2005
11:09

Ведучими оновлених новин на Першому Національному стануть Олег Панюта та Юлія Бориско,

1090
Ведучими оновлених новин на Першому Національному стануть Олег Панюта та Юлія Бориско,
Перші новини у новому форматі вийдуть в ефір на Першому Національному 18 липня. Від попереднього продукту вони відрізнятимуться не лише графікою та новими обличчями ведучих. Насамперед, нова команда «Вістей» намагається, за словами директора ТВО „Новини” Василя Самохвалова, відійти від набридлих глядачеві стандартів та штампів. Саме завдяки новому якісному наповненню, ця програма, на амбітну думку Самохвалова, стане зразком не лише для колег-журналістів, а й для всієї країни. Влітку новини виходитимуть двічі на день: о 18:30 та о 21:00. Починаючи з вересня, кількість випусків збільшиться. Можливо, саме тоді з’явиться і новий підсумковий щотижневик. На думку Самохвалова, аналітичний недільний випуск обов’язково має бути в мережі програм УТ-1.

Звичайно, першу увагу глядач звертає на „картинку”. Розробкою нових заставок, як і всього дизайну, опікувалися головний продюсер Руслан Ткаченко та креативний директор каналу Олена Моторіна.

Вести новини будуть Олег Панюта (екс-ведучий «Репортера» на Новому каналі) та Юлія Бориско (екс-ведуча «Сніданку з «1+1», а потім ранкових «Фактів» на ICTV). Серед тих, хто буде працювати над новим форматом новин, будуть як нові журналісти, так і журналісти зі старої команди УТ-1. Причому, не тільки ті, хто пройшов тестування. Адже, як зазначив Василь Самохвалов, серед критеріїв відбору були не лише минулі здобутки журналістів, а й їхній творчий потенціал, бажання росту і самовдосконалення. Тому в команді залишилися й ті, хто формально не пройшов тестування.

Взагалі, реорганізація новин на каналі торкнеться також і власкорівського корпусу. На сьогодні життя регіонів висвітлює понад 50 власних кореспондентів Першого Національного.

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1090
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду