Viasat запустив сайт українською

12 Жовтня 2009
31876
12 Жовтня 2009
14:14

Viasat запустив сайт українською

31876
Viasat запустив сайт українською

Оператор супутникового телебачення Viasat запустив сайт українською мовою  http://www.viasat.ua/.

 

Як коментують в компанії, раніше сайт Viasat був зорієнтований на дистрибуторів, який розповідав про саму послугу, різновиди пакетів тощо. Нині ж - це ресурс для глядачів, з акцентом на контенті каналів, можливістю перегляду трейлерів та інтерактивною системою оплати послуг.

 

Viasat - оператор супутникового телебачення в Україні. Канали Viasat транслюються в 24 країнах світу. Своїм абонентам в Україні Viasat пропонує понад 250 українських, російських та міжнародних телеканалів різноманітних жанрів у трьох пакетах: «Viasat Сімейний», «Viasat Бізнес», «Viasat Престижний». Послуга Viasat надається за допомогою супутника Sirius 4.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31876
Читайте також
09.09.2009 12:05
для «Детектор медіа»
7 447
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду