Viasat задоволений результатами за 2008 рік та планує забезпечувати абонентів обладнанням безкоштовно

27 Лютого 2009
10059
27 Лютого 2009
16:14

Viasat задоволений результатами за 2008 рік та планує забезпечувати абонентів обладнанням безкоштовно

10059
Viasat задоволений результатами за 2008 рік та планує забезпечувати абонентів обладнанням безкоштовно
За даними фінансової звітності компанії Modern Times Group (інвестор Vision TV), у 2008 році ринки, що розвиваються (Прибалтика, Україна) залучили 54 тисячі клієнтів, у тому числі 24 тисячі абонентів преміум-класу. Про це на презентації для журналістів 27 лютого повідомила генеральний директор компанії Оксана Ферчук. За її словами, понад половину преміум-абонентів залучено саме в Україні.
Наразі з-поміж клієнтів бренду Viasat близько 60% відсотків становлять колишні користувачі безкоштовного супутникового телебачення, а близько 25% - колишні споживачі ефірного телебачення.
У 2009 році Vision TV планує продовжити рекламну активність. У тендері на медіа-обслуговування бренду Viasat на 2009 рік перемогла агенція Media Direction (торік плануванням рекламної кампанії Viasat займалася рекламна агенція Optimum Media).
«Дуже успішною була наша маркетингова кампанія "Тюнер за 1 гривню". Ми плануємо її продовжити», – зазначила Оксана Ферчук. За її словами, маркетингове завдання Vision TV – знайти спосіб пропонувати клієнтам обладнання безкоштовно.
Коментуючи реєстрацію супутникового оператора-конкурента «Поверхность ТВ» як суб’єкта інформаційної діяльності (рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за 23 лютого), Оксана Ферчук сказала: «Ми позитивно розцінюємо цей крок як "Поверхности", так і інших конкурентів, які будуть працювати у правовому полі. Таким чином залишається менше місця тим, хто працює нелегально. Очевидно, що наші конкуренти серйозно ставляться до бізнесу в Україні, і ми очікуємо допомоги у розвитку українського ринку супутникового телебачення».
Нагадаємо, що комерційний старт компанії Vision TV (бренд Viasat) відбувся на українському ринку супутникового телебачення у квітні 2008 року. Компанія була першим супутниковим оператором, проліцензованим Нацрадою.
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10059
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
alexey1982
5540 дн. тому
Вся правда о Виасат-Украина только здесь: http://viasatfan.clan.su/forum/
Николай
5540 дн. тому
Это для страны Румынии , со столицей в Киеве?!! Которая живет по времени Бухареста...Бред.....
киевлянин
5540 дн. тому
к сожалению росийский Триколор нелегальный на территории других стран, покупать тприлолор - всеравно, что покупать варованные телефоны или авто
Севастополец
5541 дн. тому
Самый реальный оператор это Российский триколор...дешево и естm что посмотреть...а виасат дермище-у нас его никто не ставит. Могут даже морду набить если начнешь клиентам энто предлагать!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду