Перший національний увійшов до пакету Viasat (ОНОВЛЕНО)

5 Серпня 2008
25487
5 Серпня 2008
15:47

Перший національний увійшов до пакету Viasat (ОНОВЛЕНО)

25487
Перший національний увійшов до пакету Viasat (ОНОВЛЕНО)
Перший національний увійшов до пакету каналів Viasat. Про це повідомляє компанія Vision TV.
 
Нагадаємо, на платформі вже присутні «1+1», ICTV, СТБ, Новий канал, М1, М2, «Кіно», «Сіті», «Україна». У пропозиції Viasat відсутні канали групи «Інтер».
 
«Viasat зацікавлений у представленні всіх українських каналів у своїй послузі », - зазначив директор компанії Vision TV (ТМ Viasat) Річард Капроні. Перший національний увійшов до пакету каналів Viasat  напередодні початку трансляції ХХІХ Літніх Олімпійських ігор у Пекіні.
 
Тим часом прес-служба НТКУ наголошує, що офіційної угоди не підписано: «Національна телекомпанія України поки що не підписувала офіційних документів з компанією Vision TV. Перший Національний з’явиться в пакеті Viasat в тестовому режимі із відповідною позначкою.   »
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25487
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
16pi870t
5677 дн. тому
http://gogle.com google
Дмитрий
5743 дн. тому
Цитата і ще цікава річ українські канали заявлені в ліцензії як безкоштовні але платити треба мінімум 48 грн на місяць Конец цитаты. Украинские национальные каналы - бесплатны для абоненто ВИАСА, Оплата идет за дополнительные каналы (AXN, Discovery и т.д). ВИАСАТ (как и любой спут. оператор) не имеет право брать деньги за общенациональные каналы с подписчиков. Поэтому так долго нет "ИНТЕР"/НТН/МЕГАСПОРТ (каналов группы ИНТЕР) - т.к ИНТЕР (согласно сайту ТОРСАТА) хочет 20 грн. за права доступа к своему каналу.
нгкф
5745 дн. тому
і ще цікава річ українські канали заявлені в ліцензії як безкоштовні але платити треба мінімум 48 грн на місяць
5745 дн. тому
чому він не йде відкрито або хоча би в BISS у DVB форматі -1 національний не віщає для мільйона основних користувачів супутникового тб в Україні - нонсенс!!!
5746 дн. тому
около 1000
http://viasatfan.clan.su/
5747 дн. тому
Брехня! Канала «Сіті» немає зараз на платформі.
Захар
5747 дн. тому
Интересно, сколько подписчиков у Виасата на сегодняшний день... При существующих ценах и наборах каналов, не думаю, что больше нескольких тысяч...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду