Компанія Vision TV запускає для України спортивний канал Viasat Sport

20 Травня 2008
18193
20 Травня 2008
12:48

Компанія Vision TV запускає для України спортивний канал Viasat Sport

18193
Компанія Vision TV запускає для України спортивний канал Viasat Sport
Із 2 червня 2008 року до уваги абонентів супутникового телебачення Viasat буде запропоновано новий спортивний телеканал Viasat Sport (у пакеті «Viasat Престижний»). Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба компанії.
 
Viasat Sport висвітлюватиме події футболу, боксу, хокею, баскетболу, бейсболу, автогонок. Зокрема, уже зараз канал звертає увагу глядачів на такі майбутні програми:
 
Футбол: ексклюзивні покази футбольних матчів світового рівня, включаючи відбірковий турнір за право участі у фінальній частині Чемпіонату світу – 2010 із Європи та Південної Америки (трансляції червень 2008-го – жовтень 2009-го).
 
Бокс: поєдинки боксерів: Олександр Повєткін, Ніколай Валуєв, Артур Абрахам, Деніс Платов і багато інших у поєдинках за титули чемпіона світу за чотирма престижними версіями світового професійного боксу – WBC, IBF, WBA, WBO (10-12 боксерських шоу на рік).
 
Хокей: найкращі матчі NHL за кубок Стенлі за участі відомих хокеїстів: Ніколая Жердєва, Олексія Житняка та Руслана Фєдотинка.
 
Баскетбол: ігри та чемпіонати Національної атлетичної асоціації коледжів NCAA, всі зірки найкращої баскетбольної ліги світу NBA та найкращої ліги з американського футболу NFL розпочинали свою кар’єру саме тут.
 
Бейсбол: Viasat Sport –єдиний канал в Україні, що транслюватиме матчі MLB (Головної бейсбольної ліги), що входить у четвірку найсильніших професійних ліг США (NFL, MLB, NBA та NHL).
 
Автогонки: кузовні автогонки NASCAR (Національна асоціація автогонок) – це другі за популярністю та телевізійними рейтингами автогонки у Сполучених Штатах Америки, їх популярність можна порівняти тільки зі всесвітньо відомою «Формулою 1».
 
Як відомо, компанія Vision TV-Viasat заявила про вихід на український ринок 21 квітня 2008 року, запропонувавши абонентам три базові пакети: «Viasat Сімейний» (48 грн.), «Viasat Популярний» (85 грн.) та «Viasat Престижний» (135 грн.). Нагадаємо, в інтерв’ю «Детектор медіа» компанія висловлювала жаль щодо того, що не змогла домовитися з українським оператором – компанією «Поверхность» щодо трансляції спортивних каналів, як власних «Спорт 1, 2, 3, 4», «Спорт HD», так і зарубіжних, права на які в Україні ексклюзивно належать «Поверхности».
 
Довідка
Телекомпанію Viasat створено 1987 рокуі. 100% акцій належить Modern Times Group. Viasat належить 19 безкоштовних та 18 платних телеканалів. Найвідоміші – розважальні Viasat Explorer, Viasat History, TV-1000 і TV-3. Сукупна аудиторія – 86 млн у 21 країні Європи. Платними послугами компанії користуються 11,5 млн абонентів у 17 країнах. Компанія використовує технології MPEG-4, DVB-S2 та спеціально розроблений для першої DTH платформи в Україні супутниковий приймач VIASAT SRT 7700, із використанням системи умовного доступу виробництва компанії NDS. Послуга надається за допомогою супутника Sirius 4.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18193
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dirty
5826 дн. тому
інтера ніде нема.....крім ефірки так кабелю на пакет підписуються...ви володієте недостовірною інфою...відповідно проект не провальний....
маловато
5826 дн. тому
поки в них не буде каналів Інтера, на них підписуватимуться одиниці. проект провальний. хіба якщо вони зроблять нормальний pay-per-view для справді цікавих, нових фільмів та змагань, то щось може покращиться. а так - зливай воду...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду