У новому сезоні на каналах Viasat стартує 11 проектів

17 Вересня 2009
20435
17 Вересня 2009
11:18

У новому сезоні на каналах Viasat стартує 11 проектів

20435
У новому сезоні на каналах Viasat стартує 11 проектів

У новому сезоні  канали Viasat запустять 11 проектів на каналах Discovery Channel, Eurosport, Chello Zone та Viasat. Про це повідомляє видання «Медіабізнес».

 

В ефірі  Discovery Channel виходитиме новий цикл проекту - «Звичайні герої про представників по-справжньому чоловічих професій. В листопаді  програмну сітку каналу доповнять ще три програми: «Руйнівники легенд-6», «Вижити за будь-яку ціну-4», «Викривлення часу-2».
 

 

Канал Zone Club представить програми  «Екстраординарні жінки», «Зустрінься із сім'єю», «Я одружений з принцесою», а також «Знайти свою половинку».

 

Viasat History придбав три документальних цикли передач: «Таємниці морів», «Історичні портрети» та «Ми - європейці».

 

Також представники «Віжн ТБ» розповіли журналістам про плани щодо трансляцій та прем`єр.

 

Eurosport представить українським глядачам  основні спортивні події.  Зокрема, пряму трансляцію чемпіонату світу з велоспорту, Intercontinental Rally Challenge, чемпіонат з тенісу WTA Sonny Ericsson, чемпіонат світу FIFA з футболу з учасниками віком до 17 і до 20 років, Чемпіонат світу FIFA з пляжного футболу, а також Чемпіонат світу зі спортивної гімнастики. У грудні канал транслюватиме зимові Олімпійські ігри Road to Vancouver 2010.

 

Канал Extreme Sports транслюватиме програми про маунтінбайк, скейтбординг, BMX, серфінг та реслінг. До свого першого ювілею канал підготував серію програм «Десять років екстриму». Це п'ять спеціальних «вікендів», присвячених найпопулярнішим видам спорту та подіям.



На каналі Zone Reality очікуються прем'єри документальних програм та серія фільмів під назвою «Жах». Остання розповідає про загадкові та нез'ясовні явища в історичних місцях Канади і США.



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20435
Читайте також
18.09.2009 11:27
Маша Томак, Олена Рябець, «День»
26 294
09.09.2009 12:05
для «Детектор медіа»
7 435
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
benson
5338 дн. тому
Так, я не понял, куда мой коммент делся? ТК трет неугодные ей комменты к проплаченным новостям? Фу...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду