РЕКЛАМА: Viasat Broadcasting починає мовлення телеканалу «ТВ 1000 Русское кино» в Лос-Анджелесі у співпраці з Time Warner Cable

12 Жовтня 2009
11382
12 Жовтня 2009
11:22

РЕКЛАМА: Viasat Broadcasting починає мовлення телеканалу «ТВ 1000 Русское кино» в Лос-Анджелесі у співпраці з Time Warner Cable

11382
РЕКЛАМА: Viasat Broadcasting починає мовлення телеканалу «ТВ 1000 Русское кино» в Лос-Анджелесі у співпраці з Time Warner Cable

 

 

 

6 жовтня 2009 року компанія Viasat Broadcasting починає мовлення телеканалу преміум-класу «ТВ 1000 Русское кино» в Лос-Анджелесі через компанію Time Warner Cable, яка є другим за потужністю оператором платного телебачення у США. Телеканал «ТВ 1000 Русское кино» транслюється на території 12 країн Східної Європи; його також можуть передплатити представники російськомовного населення США.

 

Із жовтня 2009 року телеканал «ТВ 1000 Русское кино» стане доступним для перегляду клієнтам компанії Time Warner Cable, що мешкають на території Південної Каліфорнії, одного з регіонів Сполучених Штатів із великою кількістю російськомовних жителів. З лютого 2009 року канал «ТВ 1000 Русское кино» можуть передплатити клієнти компанії Time Warner Cable, що живуть поблизу Нью-Йорка. Передплатити канал «ТВ 1000 Русское кино» можна на каналі 526 за $9.95 на місяць.

 

Телеканал «ТВ 1000 Русское кино» транслюється 24 години на добу, сім днів на тиждень. У сітці мовлення представлено фільми виробництва Росії й СНД - від радянської класики, приміром, «Весілля у Малинівці», «Закоханий за власним бажанням» та «Пригоди Елетроніка», до таких нових хитів, як фантастичні бойовики Федора Бондарчука «Залюднений Острів», зняті за мотивами роману братів Стругацьких, «Морфій» Олексія Балабанова - блискуча екранізація оповідання Михаїла Булгакова за сценарієм Сергія Бодрова молодшого, й психологічна комедія «Кішечка» за участю популярних акторів російського екрану, що стала офіційною стрічкою закриття фестивалю «Кінотавр» цього року.

 

«Ми активно вітаємо запуск телеканалу "ТВ 1000 Русское кино" у співпраці з Viasat Broadcasting. Унікальна комбінація контенту цього каналу стане чудовим доповненням до нашого широкого асортименту высокоякісних телеканалів, - заявив Стівен Пагано, виконавчий віце-президент компанії Time Warner Cable. - Запуск "ТВ 1000 Русское кино" означає ще ширший вибір програм для клієнтів Time Warner Cable у Лос-Анджелесі й Південній Каліфорнії».

 

Ульрік Бенгтссон, генеральний виконавчий директор із ринків платного телебачення, що розвиваються, компанії MTG, сказав у зв'язку з цим: «Включення нашого платного телеканалу преміум-класу в пропозицію по Лос-Анджелесу другого за потужністю провайдера платного телебачення у США свідчить про якість і потенціал нашого портфоліо телеканалів. Ми пропонуємо унікальну комбінацію високоякісного контенту російського виробництва, яка вже завоювала популярність у країнах Центральної і Східної Європи, і так само становить інтерес для російськомовних телеглядачів у Сполучених Штатах».

 

Додаткова інформація

 

Телеканал «ТВ 1000 Русское кино» було запущено у країнах Балтії, Россії й СНД у жовтні 2005 року, нині він доступний для перегляду на територіях Россії, Білорусі, Молдови, України, Грузії, Казахстану, Узбекистану, Киргизстану, Вірменії, Естонії, Латвії й Литви. Телеканал «ТВ 1000 Русское кино» є одним із групи платних телеканалів компанії MTG, які на сьогодні мають більше 40 мільйонів передплатників через кабельні й супутникові мережі в 25 країнах Центральної і Східної Європи і США.

 

Телеканал «TV 1000» почав мовлення у Швеції, Норвегії й Данії 1989 року, і з того часу бренд значно розширився. Адаптовану версію телеканалу «TV 1000» для Східної Європи було запущено 2003 року. В Україні канал «TV 1000» було запущено 2004 року.

 

«TV 1000» - це бренд компанії, який розвивається найбільш динамічно. Нині він представляє 14 тематичних і регіональних телеканалів. В Україні канали групи «TV 1000» мають найвищі рейтинги в сегменті «фільмових» каналів серед глядачів, а канал TV 1000 Action, запущений у кінці 2008 року, стрімко завойовує популярність і розширює свою присутність у пакетах операторів кабельного мовлення.

 

Про компанію Viasat Broadcasting

Viasat Broadcasting - найбільша компанія міжнародної медійної групи Modern Times Group MTG AB. Viasat Broadcasting є найбільшим оператором ефірного телебачення і платного супутникового телебачення преміум-класу в Скандинавії та країнах Балтії, а також здійснює мовлення ефірних телеканалів у Чеській Республіці, Угорщині, Словенії, Болгарії, Македонії й Гані, безпосереднє мовлення супутникових телеканалів через власну DTH-платформу в Україні та мовлення платних супутникових телеканалів на території Центральної і Східної Європи та США. MTG є найбільшим акціонером найбільшого незалежного російського телевізійного холдингу «СТС Медіа» (Nasdaq: CTCM). Аудиторія телеканалів групи MTG сягає 125 мільйонів глядачів у 30 країнах світу. MTG також є ключовим оператором у сфері комерційного радіомовлення в Північному й Балтійському регіонах. Акції класу A й B компанії Modern Times Group MTG AB включено у листинги фондової біржі Nasdaq OMX у Стокгольмі в секторі компаній із високим рівнем капіталізації (MTGA and MTGB). Сайт групи MTG в інтернеті: www.mtg.se

 

Про компанію Time Warner Cable

Time Warner Cable - другий за потужністю оператор кабельного телебачення у США з високотехнологічною структурованою системою в п'яти географічних регіонах - штат Нью-Йорк (вкл. місто Нью-Йорк), Південна та Північна Кароліна, Огайо, Південна Каліфорнія (вкл. Лос-Анджелес) і Техас. Time Warner Cable обслуговує понад 14 мільйонів абонентів, які мають передплату на один чи більше видів послуг у сфері відео, високошвидкісної передачі даних чи голосових послуг. Компаніям будь-якого розміру пропонується пакет послуг Time Warner Cable Business Class (телефон, інтернет, Ethernet + кабельне телебачення). Time Warner Cable Media Sales, рекламний підрозділ Time Warner Cable, за доступними цінами пропонує національним, регіональним та місцевим компаніям інноваційні рекламні рішення, спрямовані на різноманітні цільові аудиторії. Додаткову інформацію про послуги Time Warner Cable можна знайти на сайтах в інтернеті: www.timewarnercable.com, www.twcbc.com и www.twcmediasales.com.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду