Ганна Герман більше не піде в «Шустер live»

28 Вересня 2009
33151
28 Вересня 2009
15:36

Ганна Герман більше не піде в «Шустер live»

33151
Ганна Герман більше не піде в «Шустер live»

Народний депутат (Партія регіонів), голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Ганна Герман ігноруватиме програму «Шустер live» (ТРК «Україна»), через те, що ведучий Савік Шустер, на думку Герман, «дискредитував себе». Про це вона заявила ТК у відповідь на прохання прокоментувати суть конфлікту, що мав місце між учасниками програми від 25 вересня.

 

«Зараз Шустер хоче все представити як наступ на свободу  слова, але вся причина в його нечесності. Він намагався політиків зробити ворогами, а ми просто хотіли поставити Тимошенко запитання. Можливо він таким чином хотів відбілити Тимошенко, яка хоче запровадити цензуру в України. Цей ведучий себе дискредитував, я до нього на програму більше не піду», - заявила пані Герман ТК.

 

Нагадаємо, під час спецпроекту програми «Шустер live» із Юлією Тимошенко, відбувся конфлікт між ведучим та присутніми на ефірі членами опозиції (Ганна Герман, Микола Азаров, Ірина Акімова). Опозиційні депутати дорікнули Савікові в непаритетному розподілі ефірного часу між владою та опозицією, натомість Шустер наполягав на тому, що члени опозиції, постійно вимагаючи слова, не слухаються модератора дискусії і не дають висловитися іншим учасникам розмови.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33151
Читайте також
30.09.2009 12:09
Валерий Зайцев
16 969
30.09.2009 10:39
Виктор Коновалов
, для «Детектор медіа»
30 291
29.09.2009 16:39
Тарас Березовець, «Українська правда»
49 703
29.09.2009 13:30
Василий Стоякин, «Украинская правда»
46 365
28.09.2009 15:16
Наталія Данькова
, Світлана Остапа
46 774
28.09.2009 11:43
Александр Михельсон, «Главред»
46 474
26.09.2009 11:43
Наталья Лигачева
43 872
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валентина
5295 дн. тому
Слава Богу! На одну чорнороту жабу буде менше!!! Яка "трагедія" для українського народу!! Іще встигне вислужитися пахану до виборів.. Гидота!!!
Василь
5300 дн. тому
Таке велике ЦБ не прийде до Шустера що аж страшно. Та іди ти жидовка продажна на CENCORED а не до шустера
VoFFka
5315 дн. тому
CENSORED Жаль, что не шлепнулась, а только споткнулась. Растянулась бы в студии при всех - вот смеху бы было. Журналюги как всегда молчали кроме Княжицкого. Так и демократию прошляпят из-за бабла.
Свідомий Українець
5315 дн. тому
Кстати, согласен с мнением Режиссера от 28.09.2009 22:59:23
Свідомий Українець
5315 дн. тому
Да идёт она лесом!!!
Микола
5315 дн. тому
Главный вопрос в том, что у Савика создана площадка ОБЩЕСТВЕННОГО диалога с властью. По формату власть (в лице Премьера) должна была отвечать на вопросы общества (в лице журналистов). Пришли регионалы и превратили все в межпартийную политическую свару. Господа, для этого за деньги народа вам создана площадка – Верховная рада. Там ведите политические дискуссии между собой. А к Савику (и на другие площадки) будьте добры приходить ОТВЕЧАТЬ ОБЩЕСТВУ. И не надо со своими депутатскими шаблонами устанавливать обществу, кто, сколько говорит (у себя в Раде меряйтесь), не надо своими секундомерами замерять паритеты, - общество само, сколько захочет столько и будет вас слушать, ЕСЛИ вы БУДЕТЕ ТОГО СТОИТЬ. Вон в Верховный совет.
Режиссер
5315 дн. тому
Ганна Герман більше не піде в «Шустер live» .... особенности украинской политики. Предлагаю всем последовать ее примеру и заняться чем-нибудь полезным.
C
5315 дн. тому
Савік хоча і трохи сцикливий, але ПЕРШИЙ в Україні спробував заткнути цих проФФесійних чорноротих! Журналісти мають поважати себе, свої ЗМІ, своїх глядачів-читачів-слухачів!
Лана
5315 дн. тому
"Ми просто хотіли поставити Тимошенко запитання" , а для цього їх треба поставити перед головним мікрофоном і надати стільки же часу, скільки і Тимошенко. Про таких гостей, як Герман кажуть: "Посади свинью за стол, она и ноги - на стол."
ггг
5315 дн. тому
ну и хорошо, обной бабой базарной меньше...
Знающий
5315 дн. тому
Одно наблюдение: в позапрошлую пятницу, в 4.20 редактор Савика в конце программы собрал радиомикрофоны для выступления муз.группы, но гости не успели высказаться и Савик истерическим голосом требовал пол-минуты найти микрофон, пока Петя Порошенко не отдал свою петличку. В заключении этого прецендента Савик воскликнул потрясающие слова, АДРЕСОВАННЫЕ СВОЕМУ КОЛЛЕКТИВУ: "В прошлый раз вы мне эфир сорвали, а в этот раз микрофонов нет..." Через пару эфиров, микрофоны опять искали секунд 20. Савик опять произнёс похожую фразу с тем же смыслом. Так кто, всё-таки, сорвал первый эфир?
Кагбездох
5315 дн. тому
Народ для таких случаев давно придумал народную мудрость: "зарікалася свиня гівна не їсти"
Марина
5315 дн. тому
Фу-у-у-х! хать какая-то польза от грязного скандала:-))))
Jack
5315 дн. тому
Ганна Герман більше не піде в «Шустер live»? Очень напомнило "прощальные гастроли" Пугачевой
Йой
5315 дн. тому
Как будет прекрасно, если эта истеричка больше не будет появляться там, да и вообще на голубых экранах!
Марко
5315 дн. тому
Дуже хочеться вірити Герман, і більше її не бачити.
шокированный зритель
5315 дн. тому
i lol'd so f.kin hard
Fahrenheit
5315 дн. тому
Зная Герман, можно быть увереным, что это очередная ложь! Хотя лично я буду только рад, если она будет меньше появляться в эфире и нести чушь.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду