detector.media
28.09.2009 15:36
Ганна Герман більше не піде в «Шустер live»

Народний депутат (Партія регіонів), голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Ганна Герман ігноруватиме програму «Шустер live» (ТРК «Україна»), через те, що ведучий Савік Шустер, на думку Герман, «дискредитував себе». Про це вона заявила ТК у відповідь на прохання прокоментувати суть конфлікту, що мав місце між учасниками програми від 25 вересня.

 

«Зараз Шустер хоче все представити як наступ на свободу  слова, але вся причина в його нечесності. Він намагався політиків зробити ворогами, а ми просто хотіли поставити Тимошенко запитання. Можливо він таким чином хотів відбілити Тимошенко, яка хоче запровадити цензуру в України. Цей ведучий себе дискредитував, я до нього на програму більше не піду», - заявила пані Герман ТК.

 

Нагадаємо, під час спецпроекту програми «Шустер live» із Юлією Тимошенко, відбувся конфлікт між ведучим та присутніми на ефірі членами опозиції (Ганна Герман, Микола Азаров, Ірина Акімова). Опозиційні депутати дорікнули Савікові в непаритетному розподілі ефірного часу між владою та опозицією, натомість Шустер наполягав на тому, що члени опозиції, постійно вимагаючи слова, не слухаються модератора дискусії і не дають висловитися іншим учасникам розмови.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY