Вальдемар Дзікі просить вибачення за скандал у Шустера

29 Вересня 2009
19483
29 Вересня 2009
19:14

Вальдемар Дзікі просить вибачення за скандал у Шустера

19483
Вальдемар Дзікі просить вибачення за скандал у Шустера

Генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі просить вибачення в аудиторії каналу за випуск програми «Шустер live» від 25 вересня. Про це він сказав «Детектор медіа», коментуючи скандал, який стався в прямому ефірі у п'ятницю.

 

«Ми хочемо вибачитися перед нашою мільйонною аудиторією за цей випуск програми "Шустер live". Як телеканал ми захищаємо насамперед інтереси глядача і сподіваємося, що в майбутньому всі залучені сторони - організатори, ведучі та учасники - будуть ставитися коректно як один до одного, так і до глядача», - сказав він.

 

Пан Дзікі зазначив, що програма, творцем якої є «Савік Шустер студія», має бути глибокою дискусією про все, що відбувається в країні. Те, що відбулося в ефірі 25 вересня, на його думку, має стати поштовхом до більш серйозного обговорення ролі ЗМІ в передвиборній кампанії і ролі політиків у відносинах зі ЗМІ.

 

Він наголосив, що телеканал «Україна» не впливає на редакторську політику ток-шоу «Шустер live» і завжди готовий надавати майданчик незалежним об'єктивним журналістам, оскільки хоче мати якісний інформаційно-аналітичний продукт. «Наше завдання як медіа - дотримуватися балансу і подавати різні точки зору. Телеканал "Україна" не впливає на редакторську політику ток-шоу "Шустер live", що, на нашу думку, і є гарантією незалежності журналістів. Відповідно, ми не втручаємося в процес підготовки програми і запрошення гостей ефіру», - заявив Вальдемар Дзікі.

 

Нагадаємо, під час п'ятничного ефіру програми «Шустер live» із Юлією Тимошенко, відбувся конфлікт між ведучим та присутніми на ефірі членами опозиції, чия участь не була передбачена форматом (Ганна Герман, Микола Азаров, Ірина Акімова). Під час ефіру прозвучало, що випуски ток-шоу узгоджуються зі штабом Партії регіонів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19483
Читайте також
15.10.2009 20:03
Ігор Лосєв, «День»
34 353
30.09.2009 12:09
Валерий Зайцев
16 974
30.09.2009 10:39
Виктор Коновалов
, для «Детектор медіа»
30 293
29.09.2009 16:39
Тарас Березовець, «Українська правда»
49 705
29.09.2009 13:30
Василий Стоякин, «Украинская правда»
46 367
28.09.2009 15:16
Наталія Данькова
, Світлана Остапа
46 782
28.09.2009 11:43
Александр Михельсон, «Главред»
46 486
26.09.2009 11:43
Наталья Лигачева
43 884
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
андрей кокотюха
5326 дн. тому
"В МИРЕ ДОЛЖНА ПРОИЗОЙТИ ВЕЛИКАЯ РЕАКЦИЯ ПРОТИВ ВЛАСТИ И ГОСПОДСТВА ПОЛИТИКИ, ПРОТИВ ПОХОТИ ПОЛИТИЧЕСКОЙ ВЛАСТИ, ПРОТИВ ЯРОСТИ ПОЛИТИЧЕСКИХ СТРАСТЕЙ. ПОЛИТИКА ДОЛЖНА ЗАНЯТЬ СВОЕ ПОДЧИНЕННОЕ ВТОРОСТЕПЕННОЕ МЕСТО, ДОЛЖНА ПЕРЕСТАТЬ ОПРЕДЕЛЯТЬ КАТЕГОРИИ ДОБРА И ЗЛА, ДОЛЖНА ПОКОРИТЬСЯ ДУХУ И ДУХОВНЫМ ЦЕННОСТЯМ. ДОЛЖНА БЫТЬ В МИРЕ ПРЕОДОЛЕНА ДИКТАТУРА ПОЛИТИКИ, ОТ КОТОРОЙ МИР ЗАДЫХАЕТСЯ И ИСХОДИТ КРОВЬЮ". Николай Бердяев, 1918 год
для Зачем? он же фафа
5326 дн. тому
Ткаченко, та попустись уже! Чем гадости о бывшей жене писать, займись чем-то полезным.
Очень дзикий
5326 дн. тому
запретите у себя всякие спецформаты с лидероами, спикерами, премьерами и всякими секретариатами. Все это напоминает советские спецраспределители, спецномера... Для всех одни правила.
Зачем?
5327 дн. тому
А зачем извиняться? Хорошее шоу получилось. Кроме ПР все остались довольны. Лучше бы Вальдемар извинился за назначение в главные продюсеры телеканала вчерашнего сценариста, который не то что бы в топ-менеджменте опыта никогда не имел и в оприоре не умеет руководить людьми, так и о телевидении лишь от бывшего мужа знает... Если даже я и утрирую, всё равно, часть информации на оф.сайте ТРК Украина о профессиональном пути этого "специалиста" не соответствует действительности. Не верите? Проверьте "московский" след - убедитесь. В результате этого назначения, коллектив запуган и кроме "подковёрных" интриг ничего не происходит (молчу о неудачах). Куда Вальдемар и учредители смотрят?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду