«Шустер live» взяла найвищі показники в цьому сезоні

14 Грудня 2009
21069
14 Грудня 2009
15:41

«Шустер live» взяла найвищі показники в цьому сезоні

21069
«Шустер live» взяла найвищі показники в цьому сезоні

11 грудня ток-шоу «Шустер live» на ТРК «Україна» мало рейтинг 4,74% та частку 17,75% за аудиторією «18+» загальнонаціональної панелі GFK.

 

У містах з населенням понад 50 тис. показники ще вищі - рейтинг 5,29%, частка 18,65%.

 

Таким чином, цього дня програма мала найвищі показники за всі випуски у цьому сезоні.

 

Гостями випуску були міністр внутрішніх справ Юрій Луценко та депутат від партії Регіонів Нестор Шуфрич.

 

Натомість «Велика політика» на телеканалі «Інтер» взяла частку, нижчу за середній показник каналу: рейтинг 6%, частка 17,36%. У містах «50 тис.+» - рейтинг 6,17%, частка 16,96%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21069
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
умница
5247 дн. тому
Так я не очень вкурила, вообще, почему поставили этого скунса - Киселева - вести такой важный и сложный проект. Он же - неврастеник и тормоз, мне порой кажется, что во время программы он где-то далеко в своих мыслях - на море с тайками, например. И только когда герой замолкает, Киселев просыпается. Видимо, тишина его будит. Киселев, не тормози! Я на месте канала, взяла бы несколько более молодых и дерзких ведущих. И аудиторию бы не потеряли, и новую привлекли. А-то Савик скоро, вообще, порвет всех!!! Уж он-то в скандальности и рейтингах точно разбирается лучше всех!!!! Ему за это деньги платят, а не за самолюбование!
alex08
5248 дн. тому
CENSORED за невідповідність темі публікації
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду