detector.media
15.09.2009 10:34
Шустер заявляє, що проти нього було здійснено «цілеспрямований теракт»
Шустер заявляє, що проти нього було здійснено «цілеспрямований теракт»

У новій студії Савіка Шустера виникли значні технічні збої.

 

Перший інцидент стався 7 вересня, коли мала вийти в ефір програма «Шустер live». «О 19.30 з якихось причин «вилетіло» все обладнання. І воно не відновлювалося протягом 6 хвилин», – розповів ведучий та власник компанії «Савік Шустер студія», Савік Шустер.

 

Решта технічних неполадок також відбувалися зненацька,  під час зйомок програми. Внаслідок цього виходили з ладу два синхрогенератори та відмовилися працювати мобільні телефони, інтернет та радіо камери.

 

За словами пана Шустера, 11 вересня присутні на знімальному майданчику скаржилися на самопочуття. У деяких з них спостерігалася температура, нудота стан підвищеної знервованості. Оглянувши постраждалих, лікарі порівняли їх стан із наслідками сильного струсу головного мозку.

 

Сам власник студії вважає  ці події «цілеспрямованим терористичним актом», який вчинили з метою дискредитувати команду перед акціонерами.

 

Нагадаємо, старту нового сезону та реєстрації «Савік Шустер студії» передували скандальні чутки щодо нових інвесторів проекту.

 

До нового приміщення студію перенесли на початку вересня. Це будівля колишнього будинку культури заводу «Квазар», де раніше був приватний театр танців. За даними пана Шустера, вартість технічного обладнання склала близько $9 млн.

 

Директор державного підприємства «Український державний центр радіочастот» Павло Слободянюк сказав в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна», що можливість атаки на ефір програм телеведучого Савіка Шустера малоймовірна. Про це повідомляє «Українська правда». Він пояснив: «Якщо мова йде про електромагнітний імпульс, то досягти його штучним шляхом у таких масштабах практично неможливо. А якщо йдеться про якесь спеціальне радіочастотне заглушення, так звані "глушилки", то вони були б виявлені».

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY