Фотокора УНІАН побили охоронці. Діагноз - струс мозку та перелом

4 Вересня 2009
16056
4 Вересня 2009
14:44

Фотокора УНІАН побили охоронці. Діагноз - струс мозку та перелом

16056
Фотокора УНІАН побили охоронці. Діагноз - струс мозку та перелом

Під час зйомки подій на коньячному заводі «Таврія» тілесні ушкодження отримав фотокореспондент УНІАН Віталій Данильченко.

 

Зараз він проходить обстеження у лікарні. У пана Данильченка підозрюють легку форму струсу мозку. Наслідком нападу став перелом пальця на нозі, рани на голові та численні гематоми в районі ділянки хребта. Професійна фотокамера марки Nikon - у неробочому стані.

 

«Охоронець вигукнув: "Навіщо ти це знімаєш?" і почав мене бити гумовою палицею. Я намагався втекти, в же повернувся спиною, але інший чоловік мене притримав. Ми з ним добре знаємо один одного: це Сергій Міклін, який мешкає поряд з заводом», - розповідає Віталій ТК.

 

За словами фотографа, пан Міклін його тримав, а охоронець наносив удари по голові і по спині. Фотокореспондента повалили на землю, камера покотилася на асфальт.

 

Напередодні, 3 вересня, відбулася спроба захоплення адміністративного приміщення заводу «Таврія» у місті Нова Каховка на Херсонщині.

 

За інформацією агентства УНІАН, в цій операції було задіяно весь особовий склад міліції Нової Каховки. Під час штурму вели стрільбу і застосовували шумо-світлові гранати. Міліція взяла в оточення близько 150 осіб. 39 з них отримали тілесні ушкодження. Серед постраждалих - 2 співробітники міліції, які отримали поранення внаслідок застосування травматичної зброї

 

За фактом захоплення прокуратура порушила кримінальну справу. Міліція затримала 169 осіб.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16056
Читайте також
09.09.2009 09:52
Сергей Цыгипа
, для «Детектор медіа»
29 383
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду