«Інтер» відкличе «Ключовий момент» із номінантів «Телетріумфу»?

14 Серпня 2009
25210
14 Серпня 2009
18:22

«Інтер» відкличе «Ключовий момент» із номінантів «Телетріумфу»?

25210
«Інтер» відкличе «Ключовий момент» із номінантів «Телетріумфу»?

«Інтер» відкликає програму «Ключовий момент» із номінантів «Телетріумфу». Про це ТК розповіла ведуча проекту Наталія Сумська.

 

«Нині ключовий момент в історії однойменної програми. Я в ці хвилини перебуваю у кабінеті керівника прес-служби каналу "Інтер" і вимагаю від Ірини Павлик дати у письмовій формі пояснення її дій. Річ у тім, що нашу програму, яка вже 6 років перебуває в телеефірі, було висунуто на здобуття національної премії в галузі телебачення "Телетріумф-2009". Ірина Павлик, яка мала би всіляко просувати програму каналу, з незрозумілих причин взяла на себе повноваження вимагати від оргкомітету "Телетріумфу" відкликати нашу програму як номінанта», - каже пані Сумська.

 

За її словами, вона намагалася поговорити з генеральним продюсером каналу Ганною Безлюдною, однак їй було відмовлено в прийомі.

 

«Хочу сказати, що будь-які дії з нашого боку вже давно ігноруються керівництвом каналу. Мій план дій - протест, я продовжуватиму вимагати письмових пояснень від Ірини Павлик», - підкреслила Наталія Сумська.

 

Нагадаємо, Наталія Сумська входить до складу експертної комісії «Телетріумфу».

 

ТК неодноразово намагалася додзвонитись Ірині Павлик, проте слухавки вона не взяла. Цю інформацію наразі не змогли підтвердити чи спростувати й у Національній раді з питань телебачення та радіомовлення - їхній робочий день закінчився. Редакція оприлюднить коментар прес-служби «Інтера», щойно він надійде.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25210
Читайте також
05.09.2009 19:39
Мар'яна Закусило
15 718
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Чемпион
5365 дн. тому
Блестящая мысль! Давно пора гнать в шею всех сотрудников Ключевого! И тогда на интере остануться только собаки Павлова(((((((((
subaru
5365 дн. тому
Обурююсь вчинком пані Ірини Павлик!!!
СклифАсофский
5366 дн. тому
Алегарф....Згоден Кваша рулит)))... але нехай порулить у себе в РассеИ)).. а в нас у самих достатно талантів....набагато талановитіших ніж там))))... да і які "рулевіе".. там таланти??.. та м же всі хто знамениті.. всі українці))))
pepe
5366 дн. тому
Возмутительны нападки на передачу " Ключевой момент", столь любимую зрителем. Благодаря передаче и ее ведущей многие могут найти родственников, друзей. И не только найти, а и наладить утраченые добрые отношения. Может переосмыслить свои поступки в прошлом. Уметь прощать и любить. И за всем этим стоит огромная коропотливая работа многих людей. И не оценивать это нельза и просто преступно. А даме с проблемами сексуального характера( К. В.), посоветую обратиться к психиатру или посетить секс-шоп.
doc
5366 дн. тому
На мій поггляд, програма "Ключовий момент" - одна із небагатьох, що заслуговує на відзнаку. Руки геть від якісної передачі!!! Дивіться краще за іншими телевізійними продуктами, котрі існують тільки для того, щоб забивати ефірний час!
Алегарф
5367 дн. тому
2 СклифАсофский И ещё. Всё-таки согласись, "Жди меня" круче! Кваша рулит!!!
Алегарф
5367 дн. тому
2 Екатерина Как телезритель, имею право! : ) И где Вы в них "любовность" углядели? Там ЛЮБОВЬ, любовь с большой буквы "Л". И обыкновенная человеческая благодарность...
Алегарф
5367 дн. тому
2 СклифАсофский А что, было бы неплохо. "Жди меня" каждый день, и Сумская в роли киевской ведущей, напару с Бенюком. Ничего не имею против нынешних ведущих, и против того чтобы люди никогда не терялись!
Екатерина
5367 дн. тому
Вот она правда жизни! А мы-то думали: почему программа не развивается, и почему вспоминают о её успехах те самые зрители лишь в прошедшем, а не в настоящем времени. Оказывается весь редакторский коллектив упорно сидит и строчит заметки на "Телекритике". Вот если бы весь этот "энтузиазизм" и рвение пустить на благое дело - любимую программу "Ключевой момент", то есть на занятие полезным делом, а не сплетнями, глядишь - и рука б на действительно хороший, по идее, проект не поднялась бы. Так мало того, некотрые еще и безграмотные. Ну, а про Алегарф вообще - молчу:замучал уже весь сайт любовными стихами для Безлюдной. О работе надо было думать, о программе "Ключевой момент", с котрой получал зарплату, о грамотности, наконец! И не подставлять под угрозу увольнения в период кризиса весь, как я понимаю, дружный коллектив проекта.
СклифАсофский
5367 дн. тому
Я абсолютно не згоден з критикою програми "Ключовий момент", як на мене це абсолютно адекватна програма з ведучою, яка на своєму мысті!!!!...Рідко побачиш на ТВ, щоб ведуча так елегантно попадала в формат програми. А те що програму закривають, буде великим мінусом для Інтера. Вони втратять багато глядачів в сільській місцевості. (сам я із села і знаю, що багато людей дивляться цю програму і шанують її).. А тоді ж що залишится??.. одне Жди меня???.....так це ж проєкт закордонний.... а так приємно дивитися на свое.. на рідне...а не навязане чужими дядями і тьотями із-за кордону....((( І останнє...жлоби ті, хто закриє такий проєкт...і я гадаю, що в цієї програми є шанс отримати телетріумф))))))
bob
5367 дн. тому
ну не знаю, многие из тех кто смотрит передачу, смотрят ещё и ради ведущей, слышал только хорошие отзывы как о Сумской так и о передаче.
bob
5367 дн. тому
ну не знаю, многие из тех кто смотрит передачу, смотрят ещё и ради ведущей, слышал только хорошие отзывы как о Сумской так и о передаче.
Алегарф
5367 дн. тому
2 К.В. Неправда, улыбка вовсе и не наигранная, а вполне соответствующая ситуации, герою. Ирония, скепсис, осуждение, снисхождение, сопереживание... - в общем, весь спектр человеческих эмоций. Самый живой, адекватный человек на украинском телевидении! Большое спасибо ведущей и её передаче.
Любовь
5367 дн. тому
Удивительно, как много желчи и злобы в словах Клиторины Влагалишны!!! Отчего?! Возможно, ей лично не удалось найти общего языка с Натальей Вячеславовной?! А может и не только с Сумской, но и с самой собой она не в ладу? Согласитесь, что дать себе подобный псевдоним может только человек мало уважающий себя?! Лично я с большим уважением отношусь к народной актрисе и просто замечательному человеку, Наталье Вячеславовне Сумской! И искренне желаю успехов и процветания и ей и программе «Ключевой момент».
КЛИТОРИНА ВЛАГАЛИШНА
5368 дн. тому
Ой, как же неприятно Наташе Сумской,когда с нею поступают её же подленькими методами. Жаль,конечно, программа была неплохая, если бы не её бездарная ведущая, угробившая важный социальный, нужный людям проект. Страшно,когда в глазах у ведущей даже сквозь наигранную театральную улыбку проступает злоба(не знаю уж на кого, может плохо поела), и читается полное осутствие интереса к участникам- героям программы,отсустствие понимания происходящего. Ну и те,кто помогал ей сюжетами для программы тоже,увы, обленились - все ищут непонятно кого и зачем, сюжеты и формулировки к ним - все одинаковые, как две капли воды. Такое впечатление,что на "интере" съели всех нормальных ведущих,журналистов и редакторов с режиссерами- одна серая посредственность и бездарность!
Реклама
5368 дн. тому
премія Телетріумф відбудеться 4 вересня о 17-30 у Жовтневому Палаці, телеверсія 5 вересня на телеканалі 1+1
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду