«Ключовий момент» запустив сайт

2 Квітня 2010
28548
2 Квітня 2010
13:44

«Ключовий момент» запустив сайт

28548
«Ключовий момент» запустив сайт

«Ключовий момент», який від нового року не має ефірів на телеканалі «Інтер», запустив сайт за адресою kluchmoment.com.ua.

 

На сайті є розділи «Стати учасником», де містяться рекомендації щодо того, як подати заявку на участь у програмі, та «Реальні історії», розповіді про героїі програми, які вже були в ефірі. Окремий розділ сайту «Про нас» присвячено історії програми «Ключовий момент».

 

Також сайт повідомляє про початок роботи  безплатної служби пошуку та допомоги людям, яку відкрито на базі редакції.

 

Нагадаємо, на початку року «Інтер» відмовився від виробництва «Ключового моменту», проте редакція продовжувала працювати над запуском журналу «Ключовий момент» та радіоверсією програми. Переговори про трансляцію радіопрограми «Ключовий момент» ведуться з Національною радіокомпанією України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28548
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
участник Саша
5143 дн. тому
о бесплатной помощи слышал по радио, отправил смс, через два дня позвонила Лиля, расспросила о человеке, которого я ищу уже три года, сказала, что поиск может занят от трех дней до двух недель, а сегодня в 10 утра перезвонила и отдала координаты!!! Это самый лучший подарок к моему дню рождению!!! Огромное спасибо, Лиля, Наташа Сумская, Ключевой!!!:))))))))))))))))))))))
qwerty
5143 дн. тому
ага, и ненавязчиво висит банер с мобильным контентов всего за 5 грн.)) смех
завжди за!!!
5143 дн. тому
Молодці. Вітаю!:))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду