detector.media
14.08.2009 18:22
«Інтер» відкличе «Ключовий момент» із номінантів «Телетріумфу»?

«Інтер» відкликає програму «Ключовий момент» із номінантів «Телетріумфу». Про це ТК розповіла ведуча проекту Наталія Сумська.

 

«Нині ключовий момент в історії однойменної програми. Я в ці хвилини перебуваю у кабінеті керівника прес-служби каналу "Інтер" і вимагаю від Ірини Павлик дати у письмовій формі пояснення її дій. Річ у тім, що нашу програму, яка вже 6 років перебуває в телеефірі, було висунуто на здобуття національної премії в галузі телебачення "Телетріумф-2009". Ірина Павлик, яка мала би всіляко просувати програму каналу, з незрозумілих причин взяла на себе повноваження вимагати від оргкомітету "Телетріумфу" відкликати нашу програму як номінанта», - каже пані Сумська.

 

За її словами, вона намагалася поговорити з генеральним продюсером каналу Ганною Безлюдною, однак їй було відмовлено в прийомі.

 

«Хочу сказати, що будь-які дії з нашого боку вже давно ігноруються керівництвом каналу. Мій план дій - протест, я продовжуватиму вимагати письмових пояснень від Ірини Павлик», - підкреслила Наталія Сумська.

 

Нагадаємо, Наталія Сумська входить до складу експертної комісії «Телетріумфу».

 

ТК неодноразово намагалася додзвонитись Ірині Павлик, проте слухавки вона не взяла. Цю інформацію наразі не змогли підтвердити чи спростувати й у Національній раді з питань телебачення та радіомовлення - їхній робочий день закінчився. Редакція оприлюднить коментар прес-служби «Інтера», щойно він надійде.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY