«Ключовий момент» запускає друковану версію

7 Вересня 2009
23388
7 Вересня 2009
11:15

«Ключовий момент» запускає друковану версію

23388
«Ключовий момент» запускає друковану версію

Програма «Ключовий момент» запускає друковану версію. Про це ТК повідомила керівник проекту Галина Храпко.

 

«Журнал із ідентичною назвою міститиме надзвичайні історії тих людей, які через певні обставини не можуть приходити до студії,  але теж прагнуть порозуміння, визнання та прощення не менш, ніж учасники телепрограми. З читачами ми ділитимемося всім тим, що залишається за кадром, розповідатимемо, як складається подальша  доля учасників студійних історій», – зазначила пані Храпко.

 

Авторські рубрики в журналі матимуть ведуча «Ключогово момент» Наталія Сумська та інші учасники творчої групи програми.

 

Інвестор проекту не розголошується, однак пані Храпко зауважує, що він не пов'язаний  із  жодним із медіахолдингів.

 

Планується, що видання спершу буде щомісячним, однак із перспективою виходу щотижня. Проект не передбачає розміщення реклами. Перший номер видання вже підготовлено до друку, однак він вийде орієнтовно навесні 2010 року. Також, за словами пані Храпко, на березень наступного року заплановано і промотур проекту «Ключовий момент» по 10 містах України.

 

Телепрограма «Ключовий момент» уже повернулася з літньої відпустки, записала першу сесію і вийде в ефір 15 вересня. Щоправда, програма змінить час  виходу на 16.00; у тому слоті, де раніше виходив «Ключовий...», тепер виходитиме шоу «Судові справи».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23388
Читайте також
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
факт
5350 дн. тому
Уважаемый цензор, молодец, что следишь за нормативной лексикой. Хотя слово CENSORED не криминал.
факт
5350 дн. тому
Бывшему сотруднику// Всех CENSORED, а это четыре продюсера и четыре шеф-редактора храпко уволила. И даже если сожалела, никогд-а-а-а не возвращала. Так что можно "мочить" ее всем, кому она дала путевку в телевидение. Ей все пофиг, кроме сумской.
зритель
5350 дн. тому
У меня родственники за границей постоянно просят на дисках ключевой момент. Так не по своей воле и сама присела. есть очень интересные истории, а есть такие, которые можно и не смотреть. Бывает, что даже стыдно такое слушать. Я думаю, что многих зрителей интересовали бы рассказы о дальнейшей судьбе отдельных людей после встречи. припоминаю, что когда-то были такие сюжеты. И даже очень интересные.
интерес
5350 дн. тому
А кто эти судовые справы смотрит??? Ключевой - это бальзам. Посмотришь, и понимаешь, что твои поступки и моральное спокойствие в норме по сравнению с теми, кого мучают угрызения совести. Так ведь легче, когда знаешь, что кому-то еще хуже. Ключевой момент можно смотреть ее и перед сном для собственного очищения.
знаток
5350 дн. тому
телефон канала интер 4906765, а там спрашивай редакцию
критик
5350 дн. тому
Зачем журнал??? Программу то реабилитировали? Или он будет бесплатным для тех, кто будет смотреть программу? Рейтинг от этого не вырастит, вас же смотрит не коммерческая аудитория...
бывший сотрудник программы
5350 дн. тому
Храпко - сильная, с ней я готова в огонь и воду. возьмите обратно. Знаю, что кроме ключевого, вы работаете над детской социалкой и ищете пишущих редакторов. не подведу, ошибки поняла. посмотрите почту программы.
желающий работать
5350 дн. тому
КЛАС-с-сно! Слышал, что и продакшн создается. Ключевой молодец! Дайте, пожалуста, контакты кого-нибудь, хочу работать там, где професионалы.
Алегарф
5350 дн. тому
Хорошая передача, я одно время под неё в ночном повторе хорошо засыпал, приятный голос у Сумской, душевный.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду