Адріан Сирбу продав СМЕ продакшн-студію за $ 10 мільйонів та акції

28 Липня 2009
4729
28 Липня 2009
16:55

Адріан Сирбу продав СМЕ продакшн-студію за $ 10 мільйонів та акції

4729
Адріан Сирбу продав СМЕ продакшн-студію за $ 10 мільйонів та акції

Central European Media Enterprises досягла успіху в переговорах з компаніями президента корпорації Адріана Сирбу MediaProManagement і MediaPro BV щодо придбання продакшн-компанії MediaPro Entertainment (Румунія).  Про це повідомляє прес-служба СМЕ.

 

У релізі також зазначається, що MediaPro Entertainment - один з найбільших виробників телевізійних фільмів у Центральній і Східній Європі. 

 

Внаслідок угоди MediaPro Management та MediaPro BV отримають 10 мільйонів доларів готівкою і акції CME на 2,2 мільйони доларів.

 

СМЕ також оголосила про призначення президента корпорації та операційного директора (Chief Operating Officer) СМЕ Адріана Сирбу також і виконавчим директором (Chief Executive Officer) .

 

Компанія CME володіє кількома провідними мовниками в семи країнах Центральної та Східної Європи. Це Болгарія (TV2, RingTV), Хорватія (NovaTV), Чеська республіка (TVNova, NovaCinema, NovaSportandMTVCzech), Румунія (PROTV, PROTVInternational, Acasa, PROCinema, Sport.roта MTVRomania), Словаччина (TVMarkíza, NovaSportта MTVCzech), Словенія (POPTVта KanalA) та Україна («Студія "1+1"», «"1+1" International», «Кіно», ТЕТ, а також 10% медіахолдингу «Главред»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4729
Теги:
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
неЗнайка
5374 дн. тому
Продать свой продакшин и вынять живые деньги из общака !!! Круто. И это после заявлений, что у СМЕ плохие дела..... за 12 лямов американских продать парочку сараев и технику в Румынии...... Молодец, усатый :-) такую инвестицию надо отбить, через перевод ВСЕГО производства в Румынию. а Украинцы, Чехи и Болгары могут закрывать производственные площади и засылать баблос в Румынию. пока он при делах в СМЕ он будет крышевать "чудный" продакшин, а как только получит под зад.... а дальше фантазируйте сами !
Мораліст
5374 дн. тому
Саша фінансує дівчат з заплямованою репутацію. А Таня може сама собі дати раду. Ось так!
Поет Луканофф
5374 дн. тому
Сирбу - вусатий румунський ділок, Всівся в ЛондОні на грошей мішок, Сам себі щось там продав і купив, Масовий кеш у кищені поплив. Сирбу у СМЕ вже не просто Роднянський, Став й Оселедчиком там він прекрасним, Скоро він стане у СМЕ й журналістом, Треба ж румунській родині щось їсти! В Києві ж Ткач нігті всі обкусав, Сирбу він "хлєбноє мєсто" просрав, Міг би в ЛондОні сам всім керувать, І Таню Гнєдаш фі-нан-су-вать.
благодарный читатель
5375 дн. тому
Поет Луканофф, общественность требует стихи про Сирбу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду