CME викупить 100% каналу «Кіно» і 10% «Главред-Медіа» (ОНОВЛЕНО)

18 Грудня 2008
6960
18 Грудня 2008
17:23

CME викупить 100% каналу «Кіно» і 10% «Главред-Медіа» (ОНОВЛЕНО)

6960
<strong>CME викупить 100% каналу «Кіно» і 10% «Главред-Медіа» (ОНОВЛЕНО)</strong>

Корпорація Central European Media Enterprises, яка володіє 60,4% у каналах «Кіно» та «Сіті», офіційно оголосила, що досягла домовленостей зі своїм партнером – холдингом «Главред-Медіа» - щодо викупу 100% каналу «Кіно».

 
Як зазначено в повідомленні СМЕ, незабаром корпорація стане одноосібним власником «Кіно», а «Главред-Медіа» - одноосібним власником «Сіті». При цьому американська корпорація доплатить українським партнерам $10 млн.
 
Крім цього, СМЕ купує 10%-ву частку «Главред-Медіа» «в одного з акціонерів холдингу». Як зазначено у повідомленні, вартість цієї угоди – $12 млн. Очікується, що процес купівлі-продажу завершиться у лютому 2009 року.
 
ТОВ «Главред-Медіа» підтвердило інформацію про існування домовленостей щодо купівлі корпорацією Central European Media Enterprises (CME) 100%-го пакету акцій у телеканалі «Кіно» в обмін на передачу «Главред-медіа» свого пакету акцій у телеканалі «Сіті» та придбання 10% акцій «Главред-медіа».
 
«В результаті розподілу кожна з структур прийме на себе особисту відповідальність за існуючі проекти.  Вважаємо, що подальша співпраця публічних компаній «Главред-медіа» та Central European Media Enterprises принесе взаємну користь обом партнерам. Зокрема, СМЕ неодноразово наголошувало на зацікавленні у розвитку своєї інтернет-складової та вихід на Інтернет-ринок України, де «Главред-медіа» на сьогоднішній день займає лідерські позиції. Ми щиро раді новому партнерству. Враховуючи публічність заяв Central European Media Enterprises та «Главред-медіа», ми таким чином демонструємо відкритість і прозорість нашої діяльності», - йдеться у заяві президента холдингу «Главред-Медіа» Олега Наливайка.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6960
Читайте також
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Funtik
5608 дн. тому
Ну поделились наконец-то! Может увидим что-то приличное на Сити.По наполнению они конечно в опе сейчас.Либо деньги на продукте отмывают либо ...Тут работать и работать, как говорится.А Кино подымется быстро за счет плюсов.Тут проблем не будет.
to 2 Романэску
5608 дн. тому
плюсовцы уже отстажировались, теперь табор сюда приехал, в коридорах компании слышно только румынскую речь.
че_бурек
5608 дн. тому
осталось только проекты на "кино" закрыть... И ВОТ ОНО СЧАСТЬЕ. полная экономия!
wow
5608 дн. тому
Вау! СМЕ прикупило себе кусочек ТЕЛЕКРИТИКИ!
2 Романэску // 18.12.2008 19:58:24
5609 дн. тому
Бедняжки, плюсовики, вас уже на стажировку в Румынию в циганский табор отправляют.
Романэску
5609 дн. тому
Граммматеи, правильно "no comment", а не "no comments". И вообще, учите румынский.
Не, ну, а хоть кто-то что-то хорошее сказать может)))
5609 дн. тому
5609 дн. тому
Yeah, no comments! :)
No comments, please!
5609 дн. тому
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду