У 2009 році CME планує збільшення EBITDA та урізання інвестиційних проектів

3 Грудня 2008
4174
3 Грудня 2008
12:40

У 2009 році CME планує збільшення EBITDA та урізання інвестиційних проектів

4174
У 2009 році CME планує збільшення EBITDA та урізання інвестиційних проектів
Корпорація Central European Media Enterprises Ltd. (CME) у 2009 році очікує зростання EBITDA та вводить плани щодо зменшення видатків. Відповідне повідомлення поширила прес-служба компанії.
 
У повідомленні наводиться виступ на бізнес-форумі у Празі (11th Annual ING EMEA Forum ) голови правління (CEO) СМЕ Майкла Гаріна стосовно поточної ситуації.
 
«У цей буремний період ми маємо прекрасне фінансове становище, з ліквідністю достатньою для забезпечення нашої діяльності на 2009 рік і далі. Ми знаємо про погіршення економічного клімату поза нашими ринками, і підготували детальні плани з урахуванням всіх можливих варіантів для кожної країни. Це має дати можливість оперативно реагувати на несподівані зміни рекламного ринку. Результати переговорів про продажі на 2009 рік – позитивні, і багато рекламодавців готові вкласти гроші у наші провідні канали», - сказав пан Гарін.
 

Також Майкл Гарін зазначає, що у 2009 році CME очікує зростання EBITDA у місцевих валютах загалом, а особливо – у Чехії, Румунії та Словаччині. Також у корпорації розроблено плани по зменшенню видатків, в тому числі у випадках виникнення непередбачених ситуацій, а також заплановано урізання інвестиційних проектів.

 

Протягом останніх 6 місяців курс акцій СМЕ на біржі NASDAQ упав із $104 (1 червня) до $13,6 (1 грудня)

 
Компанія CME володіє декількома провідними телерадіомережами у семи країнах Центральної та Східної Європи з загальним населенням у приблизно 97 мільйонів. Це: Болгарія (TV2, RingTV), Хорватія (NovaTV), Чеська республіка (TVNova, NovaCinema, NovaSportandMTVCzech), Румунія (PROTV, PROTVInternational, Acasa, PROCinema, Sport.roта MTVRomania), Словаччина (TVMarkíza, NovaSportта MTVCzech), Словенія (POPTVта KanalA) та Україна («Студія "1+1"», «Студія "1+1" International», «Кіно» та «Сіті»).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4174
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду