detector.media
28.07.2009 16:55
Адріан Сирбу продав СМЕ продакшн-студію за $ 10 мільйонів та акції

Central European Media Enterprises досягла успіху в переговорах з компаніями президента корпорації Адріана Сирбу MediaProManagement і MediaPro BV щодо придбання продакшн-компанії MediaPro Entertainment (Румунія).  Про це повідомляє прес-служба СМЕ.

 

У релізі також зазначається, що MediaPro Entertainment - один з найбільших виробників телевізійних фільмів у Центральній і Східній Європі. 

 

Внаслідок угоди MediaPro Management та MediaPro BV отримають 10 мільйонів доларів готівкою і акції CME на 2,2 мільйони доларів.

 

СМЕ також оголосила про призначення президента корпорації та операційного директора (Chief Operating Officer) СМЕ Адріана Сирбу також і виконавчим директором (Chief Executive Officer) .

 

Компанія CME володіє кількома провідними мовниками в семи країнах Центральної та Східної Європи. Це Болгарія (TV2, RingTV), Хорватія (NovaTV), Чеська республіка (TVNova, NovaCinema, NovaSportandMTVCzech), Румунія (PROTV, PROTVInternational, Acasa, PROCinema, Sport.roта MTVRomania), Словаччина (TVMarkíza, NovaSportта MTVCzech), Словенія (POPTVта KanalA) та Україна («Студія "1+1"», «"1+1" International», «Кіно», ТЕТ, а також 10% медіахолдингу «Главред»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY