18 березня колектив «1+1» зустрінеться із представниками CME. Призначать нового гендиректора?

18 Березня 2008
29127
18 Березня 2008
09:54

18 березня колектив «1+1» зустрінеться із представниками CME. Призначать нового гендиректора?

29127
<strong>18 березня колектив «1+1» зустрінеться із представниками CME. Призначать нового гендиректора?</strong>
Як повідомляють джерела «Детектор медіа» на телеканалі «1+1», на 16.00 18 березня запланована зустріч колективу каналу із представниками компанії Central European Media Enterprises, Ltd.
 
Зокрема, у зустрічі начебто має взяти участь виконавчий директор СМЕ Адріан Сирбу (Adrian Sârbu). Джерела «ТК» вважають, що зустріч може стати «доленосною» для «1+1». Є інформація, що на зустрічі може відбутись представлення Максима Варламова як  нового гендиректора телеканалу.
 
Нагадаємо, раніше з неофіційних джерел стало відомо, що генеральний продюсер «ТСН» Володимир Карташков заявив під час зборів колективу про можливе звільнення 400 працівників телеканалу «1+1». Цю інформацію спростували як сам пан Карташков, так і виконавчий віце-президент СМЕ Марина Вільямс, яка наголосила, що рішення щодо майбутнього «1+1» ще не приймалися.
 
«ТК» стежитиме за розвитком подій.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29127
Теги:
Читайте також
05.11.2007 15:43
Татьяна Неймаш
для «Детектор медіа»
57 795
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду