Нацрада виграла суд проти Миколи Гриценка

30 Червня 2009
28606
30 Червня 2009
13:32

Нацрада виграла суд проти Миколи Гриценка

28606
Нацрада виграла суд проти Миколи Гриценка

Національна рада України з питань телебачення  і радіомовлення отримала Постанову Київського апеляційного адміністративного суду, якою задоволено її апеляційну скаргу та скасовано постанову Окружного адміністративного суду про задоволення позову колишнього начальника відділу зв'язків за ЗМІ та громадськістю Миколи Гриценка  про поновлення його на посаді. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

 У Постанові зазначається: «Проаналізувавши матеріали справи, доводи апеляційної скарги, колегія суду знаходить, що судом першої інстанції зроблено неправильний висновок про неправомірність дій відповідача та неправильне застосування при цьому норм чинного законодавства і судової практики».

 

Постанова набрала чинності й може бути оскаржена протягом одного місяця через подання касаційної скарги до Вищого адміністративного суду України. 

 

Як сказав ТК Микола Гриценко, він, безперечно, подаватиме касацію, оскільки має намір «іти до переможного кінця».

 

Нагадаємо, Микола Гриценко був звільнений 17 березня 2008 року з формулюванням «за порушення трудового законодавства без поважних причин».  Звільненню передувала активна  публічна полеміка між установою та її працівником, початок якій поклав відкритий лист Миколи Гриценка до РНБОУ, в якому він висловлював незгоду з політикою Нацради України з питань телебачення і радіомовлення. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28606
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду