Штаб Яценюка готує позов проти «Фокусу»?

7 Липня 2009
24113
7 Липня 2009
09:32

Штаб Яценюка готує позов проти «Фокусу»?

24113
Штаб Яценюка готує позов проти «Фокусу»?

Штаб народного депутата України Арсенія Яценюка готує позов проти тижневика «Фокус», в останньому числі якого вийшла картинка непристойного змісту, що зображає статевий акт Яценюка та Юлії Тимошенко. «Готуємо позов на журнал "Фокус"», - написав Арсеній Яценюк у мікроблозі на сервісі Twitter. Перевірити цю інформацію у штабі поки що не вдалося. Прес-секретар Арсенія Яценюка Андрій Жигулін не зміг підтвердити чи спростувати факт підготовки позову, пообіцявши надати інформацію пізніше.

 

Ілюстрація на сторінці 15 останнього випуску журналу «Фокус» (№27) запозичена з інтернету без посилання та являє собою колаж, що зображає статевий акт. За непідтвердженою інформацією, частину тиражу журналу було вилучено з продажу та передруковано. В одній із точок продажу преси в Києві «Детектор медіа» повідомили, що журнал «є, але його заборонили продавати». ТК намагатиметься перевірити цю інформацію в редакції журналу та «Українському медіахолдингу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24113
Читайте також
07.07.2009 12:11
Мустафа Найєм, «Українська правда»
18 993
03.07.2009 16:28
Олеся Сафронова, ІнтерМедіаКонсалтинг
47 591
26.06.2009 08:49
Артем Вакалюк, «Экономические известия»
35 450
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глас народа
5408 дн. тому
http://jpd.com.ua/content/в-помощь-журналу-фокус/
Злободневно
5408 дн. тому
http://picthost.ru/images/mcjiytutrrg2pbjdwdp.jpg
Ринат
5408 дн. тому
На самом деле все это очень смешно. 1. Все публикации цитируют Твиттер Яценюка (что уже глупость сама по себе) 2. Твиттер этот липовый и Яценюк туда не пишет (чорни пеар) 3. Картинка стебется над Тимошенко, так что Яценюку в суд подавать не с чего. 4. так что это все глобальный развод отечесвенных СМИ, пошылыся у дурни. А так прекрасный вброс получился.
конфетка
5408 дн. тому
Future, "яка страна - такi й теракти"
kalisto
5408 дн. тому
сьогодні на КПІ придбав видатний номер Фокуса:) Фото якісні, журнал жовтий
Future
5408 дн. тому
не думаю , что это пиарход. Потому как уж очень он тупой.
вотонакартинка
5408 дн. тому
http://k.img.com.ua/img/forall/a/8938/0.jpg
Kira
5408 дн. тому
А только мне эта история кажется не очень свежим пиар-ходом?
карма
5408 дн. тому
обязать журнал напечатать картинку наоборот: юля трахает сеню. Это соответствует действительности, а сми обязаны нести только правду в массы))))))))))))))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду