Нацрада попросить іноземних регуляторів роз’яснити юрисдикцію мовників, які поширюють сигнал з Hot Bird, Eutelsat і Hellas Sat

2 Липня 2009
21628
2 Липня 2009
08:41

Нацрада попросить іноземних регуляторів роз’яснити юрисдикцію мовників, які поширюють сигнал з Hot Bird, Eutelsat і Hellas Sat

21628
Нацрада попросить іноземних регуляторів роз’яснити юрисдикцію мовників, які поширюють сигнал з Hot Bird, Eutelsat  і Hellas Sat

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 липня вирішила звернутися до регуляторних органів Франції та Греції з проханням надати інформацію стосовно юрисдикції іноземних програм, які можна приймати на території України з французьких супутників Hot Bird 6/7A/8, Eutelsat і грецького супутника W4 Hellas Sat 2.

 

«Оскільки ці супутники мають технічну можливість передавати сигнал на територію України, всі провайдери програмної послуги можуть брати цей сигнал. Для того, щоб визначити, чи підпадають програми, що транслюються із цих супутників, під дію норм Конвенції про транскордонне телебачення, ми вирішили офіційно звернутися до країн-власників за роз'ясненнями», - пояснив на брифінгу виконувач обов'язків голови Національної ради Андрій Мирошніченко.

 

Нагадаємо, що 1 липня Україна набула статусу повноправного учасника Європейської конвенції про транскордонне телебачення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21628
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юрист
5412 дн. тому
Канали Євросоюзу тут зовсім нідочого. Мова про все ті ж російські станції. Нещодавно росіяни зробили фінт і оформили документи за якими російські канали вважатимуться французькими і україна за конвенцією не має права обмежувати їх на території своєї держави. Рішення Нацради - подіння на мороз - тіпа ніче не панімаєм, разяснітє нам пажалуйста поподробнєє
Pipec
5412 дн. тому
В противном случае в космосе над Украиной будет развернут электромагнитный экран из листовой стали как раз по контуру государства, дабы защитить население от нежелательного контента.
q
5412 дн. тому
иными словами Нацрада желает спросить: а заплатили ли господину Шевченко за лицензии все телекомпании Франции, Германии, Греции и других стран...Чи выдповыдаэ ыхня продюкия нормам суспыльнои морали Украёни та чому ж це ци гады мовлять, а хабара за це до Шевченка не несуть!?А также, всвязи с коррупцией, преступным бездействием, приведшим к незаконному отбору-ретрансляции сигнала с данных спутников провайдерами програмных услуг Украины, господин Шевченко планирует оштрафовать всех телерадиовещателей Евросоюза.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду